Football Talk

Κρατά τον Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ; «Είναι ο καλύτερος της Αγγλίας, γιατί να μην είναι και σε εμάς;»

Κρατά τον Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ; «Είναι ο καλύτερος της Αγγλίας, γιατί να μην είναι και σε εμάς;»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ναι μεν εκθείασε τον Μαγκουάιρ, από την άλλη όμως κατέστησε σαφές το ότι ο 30χρονος Άγγλος θα πρέπει να αποδείξει πως είναι όντως ο καλύτερος προκειμένου να του δοθεί μία θέση στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων». Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να φύγει…

Ο τεχνικός της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ήταν απόλυτα ειλικρινής όσον αφορά την περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος μπακ δεν έχει δει ακόμα την πόρτα της εξόδου από την ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» παρόλα αυτά, ο Ολλανδός προπονητής δεν προτίθεται να τον αξιοποιήσει εάν ο ίδιος δεν αποδείξει πως είναι διατεθειμένος να δώσει το 100% για την ομάδα του.

Ο Τεν Χαγκ υπογράμμισε πως ο 30χρονος είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Εθνική του ομάδα, επομένως θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και στη Μάντσεστερ. Εάν όχι, ο Μαγκουάιρ θα πρέπει να πάρει την απόφαση και να αποχωρήσει!

Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, ο coach φαίνεται πως στηρίζει τον Άγγλο και θα τον υπολόγιζε για τη φετινή σεζόν του πρωταθλήματος.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0