Football Talk

Στρασβούργο – Λυών 2-1: Την βρήκε… ακόμη στον ύπνο και την «τιμώρησε» (video)

Στρασβούργο – Λυών 2-1: Την βρήκε… ακόμη στον ύπνο και την «τιμώρησε» (video)

Τα προβλήματα που παρουσίασε η Λυών πέρυσι σε όλη τη χρονιά, εμφανίστηκαν εκ νέου και το Στρασβούργο τα εκμεταλλεύτηκε απόλυτα για να ξεκινήσει στην πρεμιέρα με το… δεξί (2-1). Ο Ζαν-Ρικνέρ Μπελεζάρ της… έδειξε το «δρόμο», πιάνοντας τον Ρεμί Ρίου στον ύπνο με εκτέλεση φάουλ, ενώ μοίρασε και ασίστ.

Ο Λορέν Μπλαν φαίνεται πως… δεν κατάφερε να επιλύσει τα αμυντικά προβλήματα που ανέδειξε πέρυσι η Λυών και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 από το… διαβασμένο Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα λάθη του αντιπάλου τους και έφτασαν στην πρώτη νίκη της χρονιάς στη Ligue 1.

Άκρως αποτελεσματικό το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά  (τρία σουτ, δύο γκολ) στο ντεμπούτο του, με τον Μπελεζάρ να πιάνει στον… ύπνο τον Ρίου και να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 63’. Ο 25χρονος Γάλλος έβγαλε και ασίστ στο 75’, με τον Λεμπό Μοτιμπά να σκοράρει από κοντινή απόσταση, ενώ ο Ματς Σελς πραγματοποίησε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις για να σταματήσει τους φιλοξενούμενους.

Εντούτοις, νικήθηκε στο 88’, με τον Νίκολας Ταλιαφίκο να πετυχαίνει το γκολ έπειτα από το γύρισμα του Μαξένς Κακερέ, δίχως αυτό να αποδειχθεί αρκετό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0