Football Talk

Χάρι Κέιν: «Θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ - Το γερμανικό πρωτάθλημα δυσκολεύει όλο και περισσότερο»

Χάρι Κέιν: «Θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ - Το γερμανικό πρωτάθλημα δυσκολεύει όλο και περισσότερο»

Ο Χάρι Κέιν παραχώρησε τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων το κακό αποτέλεσμα των Βαυαρών στο Super Cup κόντρα στη Λειψία.

Ο πρώην αρχηγός της Τότεναμ θα χρειαστεί ένα διάστημα προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, όπως άλλωστε ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Στάθηκε ιδιαιτέρα στον ανταγωνισμό που περιμένει να συναντήσει στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε έτοιμος να δουλέψει το ίδιο σκληρά όσο δούλεψε και στους «σπερς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω περάσει όλη μου τη ζωή και την καριέρα μου στην Αγγλία. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ. Το είδατε χθες στο ματς  με τη Λειψία, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στη Γερμανία και θα είναι μια μεγάλη πρόκληση εδώ.

Όλοι περιμένουν ότι η Μπάγερν θα κατακτά το Πρωτάθλημα κάθε σεζόν, αλλά όσο οι υπόλοιπες ομάδες βελτιώνονται, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Πρέπει να ηρεμήσω, να καταλάβω το παιχνίδι των άλλων ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε. Πάντα το έκανα αυτό με την Τότεναμ ή την εθνική Αγγλίας, θα το κάνω εδώ.»

www.bnsports.gr
  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0