Football Talk

Επιτέλους γκολ: Ο Ντίας σκοράρει σε Λίβερπουλ – Τσέλσι μετά από 483 λεπτά (video)

Επιτέλους γκολ: Ο Ντίας σκοράρει σε Λίβερπουλ – Τσέλσι μετά από 483 λεπτά (video)

Η Λίβερπουλ ανοίγει το σκορ απέναντι στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν επιτέλους γκολ, μετά από σχεδόν… οκτώ ώρες παιχνιδιού.

Τα τελευταία παιχνίδια μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι είχαν όλα μείνει «άσφαιρα» και δύο εξ αυτών, που ήταν τελικοί, χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να δουν κάποιον να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Ωστόσο, στην πρεμιέρα της φετινής Premier League, ο Λουίς Ντίας χρειάστηκε μόλις 18 λεπτά για να σκοράρει.

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ πάσαρε στον Μοχάμεντ Σαλάχ στα δεξιά και ο Αιγύπτιος έβγαλε μία καταπληκτική ασίστ στον Κολομβιανό, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και νίκησε τον Ρόμπερτ Σάντσεθ. Έτσι, ο πρώην εξτρέμ της Πόρτο έκανε ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες των δύο ομάδων από τον Ιανουάριο και έπειτα, καθώς τα τέσσερα τελευταία του ματς είχαν αναδειχθεί ισόπαλα και δίχως σκορ.

Τους τελικούς του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ το 2022, που κατέκτησαν οι «κόκκινοι», ακολούθησαν δύο ματς στο πρωτάθλημα, στα οποία επίσης δεν σημειώθηκε γκολ. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο έπειτα από 103 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία, με 33 εξ αυτών να έχουν βρει στόχο.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0