Football Talk

Παναθηναϊκός: Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία οπαδών των «πρασίνων» στη Μασσαλία!

Παναθηναϊκός: Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία οπαδών των «πρασίνων» στη Μασσαλία!

Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί το Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός, ύστερα από απόφαση του Υπουργού εσωτερικών της Γαλλίας.

Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία φιλάθλων των «πρασίνων» στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται  η μετακίνηση οπαδών του «τριφυλλιού» στη Μασσαλία προκειμένου εξασφαλιστεί το ότι δεν θα γίνει κανένα επεισόδιο ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δημοσιεύτηκε στην κυβερνητική εφημερίδα και ανέφερε τα εξής:

«Η ατομική ή συλλογική μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, ??οποιουδήποτε προσώπου που ισχυρίζεται ότι είναι ή συμπεριφέρεται ως οπαδός του Παναθηναϊκού, απαγορεύεται μεταξύ των γαλλικών οδικών δικτύων, σιδηροδρόμων, λιμανιών και σημείων συνόρων αεροδρομίου, αφενός, και της κοινότητας της Μασσαλίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά, θέλοντας έτσι να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια που θα μπορούσαν να γίνουν στους δρόμους της πόλης από τους φιλάθλους των δύο ομάδων.


«Υπάρχει πραγματικό και σοβαρό ρίσκο συγκρούσεων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Οι μετακινήσεις του Παναθηναϊκού συνήθως αποτελούν πηγή διατάραξης της δημόσιας τάξης, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς ορισμένων φιλάθλων αυτής της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές υπάρχουν και από ορισμένους φιλάθλους της Μαρσέιγ, που συχνά γίνονται βίαιοι».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0