Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Με το δεξί η αρχή της «Βασίλισσας» και πρωταγωνιστικό ντεμπούτο για τον Μπέλινγκχαμ (video)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Με το δεξί η αρχή της «Βασίλισσας» και πρωταγωνιστικό ντεμπούτο για τον Μπέλινγκχαμ (video)

Μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι λιγότερο από την αχόρταγη Ρεάλ Μαδρίτης; Ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική με σαρωτική νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 2-0.

Συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική της La Liga με την Ρεάλ και την Μπιλμπάο να αναμετρήθηκαν προ ολίγου στο San Mamés Barria. Το αποτέλεσμα αναμενόμενο με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να καβατζώνει μια άνετη νίκη (2-0) και τους τρεις πρώτους της βαθμούς.

Οι «ροχιμπλάνκος» προσπάθησαν να συμβαδίσουν με την ανωτερότητα και την ποιότητα της «Βασίλισσας», όμως εκείνη δεν άφησε περιθώρια λάθους. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο μπήκαν σαν «οδοστρωτήρες».

Το πρώτο γκολ φάνταζε οριακά αδύνατο, όμως ο Ροντρίγκο βρήκε τον τρόπο να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον τερματοφύλακα στο 28’ με ένα πονηρό σουτ από κοντινή απόσταση από μια πολύ δύσκολη γωνία.

Η Ρεάλ συνέχισε να πρεσάρει μέχρι να δικαιωθεί εκ νέου στο 36’. Ο Νταβίντ Αλαμπά εκτελεί κόρνερ και ο νεοφερμένος Τζουντ Μπέλινγκχαμ σκοράρει το πρώτο του γκολ για τη σεζόν 2023/24 με τη φανέλα των «Λος Μπλάνκος». Με ένα όμορφα εκτελεσμένο και ασταμάτητο βολέ έστειλε την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία και πίσω από τον αβοήθητο τερματοφύλακα. Τζουντ καλώς ήρθες και επίσημα στη La Liga!

Δεύτερο ημίχρονο και οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν. Η Ρεάλ συνεχίζει να δημιουργεί φάσεις χωρίς όμως, να ευστοχεί. Η Μπιλμπάο προσπαθεί να καλύψει το κενό, αλλά έχουν ήδη αποσυντονιστεί από το σκορ. Ο αγώνας λήγει 2-0 και η «Βασίλισσα» τσεπώνει τη πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ε. Βαλβέρδε): Ουνάι Σιμόν, Ντάνι Βίβιαν, Αϊτόρ Παρέδες, Ντε Μάρκος, Ινίγο Λέκουε (71' Ιμανόλ Γκαρσία), Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα, Μικέλ Βέσγκα (64' Αντέρ Χερέρα), Νίκο Γουίλιαμς (45’ Άλεξ Μπερενγκιέρ), Ουνάι Γκόμες (45’ Οϊχάν Σανσέτ), Ικέρ Μουνιαΐν (45’ Γκόρκα Γκουρουθέτα), Ινιάκι Γουίλιαμς

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Αντρέι Λούνιν, Εντέρ Μιλιτάο (50’ Αντόνιο Ρούντιγκερ), Νταβίντ Αλαμπά, Ντάνιελ Καρβαχάλ, Φραν Γκαρθία, Αουρελιέν Τσουαμενί, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Εντουάρντο Καμαβινγκά (71' Τόνι Κρος), Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Ροντρίγκο (80' Χοσελού), Βινίσιους Τζούνιορ (80' Λούκα Μόντριτς)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0