Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 0-0: «Άσφαιροι» έμειναν οι Παριζιάνοι στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος

Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 0-0: «Άσφαιροι» έμειναν οι Παριζιάνοι στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να βρει τον «δρόμο» προς τα δίχτυα της Λοριάν με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει με το… καλημέρα μέσα στο Παρκ ντε Πρενς.

Η Λοριάν πραγματοποίησε την έκπληξη της αγωνιστικής στην Ligue 1 κρατώντας το «0» μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι φιλοξενούμενοι «δραπέτευσαν» με τον βαθμό της ισοπαλίας και η Παρί ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το… αριστερό.

Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι με τον Γκονζάλο Ράμος να δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Αμπεργκέλ είχε την μοναδική σπουδαία ευκαιρία για την Λοριάν στο 43’. Ο 30χρονος Γάλλος επιχείρησε να νικήσει τον Ντοναρούμα από μακριά, για κακή του τύχη όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα.

Ο Ρουίζ προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο 77’ είδε όμως το σουτ του να σταματάει πάνω στα κορμιά των αντίπαλων αμυντικών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Περέιρα, Σκρίνιαρ, Ερνάντες, Έμερι, Ουγκάρντε, Βιτίνια, Ασένσιο, Ράμος, Λι

Λοριάν (Ρ. Μπρις): Μβογκό, Λε Γκοφ, Λαπόρτε, Ταλμπί, Μεϊτε, Καλουλού, Λε Μπρις, Μακενγκό, Αμπεργκέλ, Φάιβρ, Ντιένγκ

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0