Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Λειψία 0-3: Η ποδοσφαιρική... παράσταση του Όλμο έδωσε το τρόπαιο στους «ταύρους» (video)

Μπάγερν Μονάχου - Λειψία 0-3: Η ποδοσφαιρική... παράσταση του Όλμο έδωσε το τρόπαιο στους «ταύρους» (video)

Με τα χρώματα της Ισπανίας «βάφτηκε» το Super Cup για χάρη του Ντάνι Όλμο. Ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και με χατ-τρικ «διέσυρε» την Μπάγερν Μονάχου.

Η Λειψία ήταν η θριαμβεύτρια του φετινού Super Cup Γερμανίας σκορπίζοντας με 3αρα την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ντάνι Όλμο αποτελεί τον αδιαμφησβήτητο MVP της αναμέτρησης πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ του αγώνα.  

Η αρχή έγινε στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης όταν και ο Όλμο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Βαυαρών και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Ισπανός στο 44ο λεπτό «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και χωρίς ισορροπία κατάφερε να «εκτελέσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0.

Στο 63ο λεπτό ο Κέιν πάτησε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο φορώντας την κόκκινη φανέλα των Βαυαρών.

Εικόνα

Ο Όλμο δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο 68ο λεπτό οι «ταύροι» κέρδισαν πέναλτι από το χέρι του Μαζράουι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε σαφώς ο Ντάνι Όλμο και δεν αστόχησε. Έκανε με ευκολία το 3-0 ολοκληρώνοντας ιδανικά το χατ-τρικ του.

Ο Κομάν επιχείρησε να μειώσει για την Μπάγερν με δυνατό σουτ από τις παρυφές της περιοχής στο 74ο λεπτό, όμως ο Μπλάσβιτς ήταν παρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Ούλραϊχ, Παβάρντ (46' Μαζράουι), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (46' Κιμ), Ντέιβις, Κίμιχ, Μυσιάλα, Λάιμερ (46' Λάιμερ), Σανέ, Γκνάμπρι, Τελ (63' Κέιν)

Λειψία (Μ. Ρόζε): Μπλάσουιτς, Ράουμ, Όρμπαν, Σιμακάν, Χένρικς, Όλμο, Καμπλ, Σλάγκερ, Σίμονς (78' Φόρσμπεργκ), Οπέντα (64' Πόουλσεν), Βέρνερ


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0