Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: Οι πρώτες δηλώσεις του Κέιν και η εντυπωσιακή τρίτη, ολόλευκη εμφάνιση! (video)

Μπάγερν Μονάχου: Οι πρώτες δηλώσεις του Κέιν και η εντυπωσιακή τρίτη, ολόλευκη εμφάνιση! (video)

Ο Χάρι Κέιν προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου την ίδια ώρα που ο γερμανικός σύλλογος παρουσίαζε την τρίτη εμφάνιση, η οποία είναι βασισμένη στην ιστορία της ομάδας.

Μια νέα εποχή αρχίζει στη Βαυαρία, με τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου να έχει λάβει επίσημη μορφή εδώ και μερικές ώρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Μπάγερν Μονάχου. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να αγωνιστώ και να αποδείξω τις ικανότητές μου στο επίπεδο αυτό. Η Μπάγερν χαρακτηρίζεται από την φιλοσοφία του νικητή, είναι πολύ όμορφο να είσαι εδώ».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Άγγλου στράικερ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος από τη Βαυαρία παρουσίασε την νέα τρίτη εμφάνιση για τη σεζόν 2023/24. Οι φανέλες είναι εντυπωσιακές, λευκές και έχουν… κομμάτια της ιστορίας της Μπάγερν!


Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ, δίχως να χρονοτριβεί, πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις με τους Βαυαρούς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0