Football Talk

Οι πρώτες απολογίες για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Δεν πήγαμε στο γήπεδο για να σκοτώσουμε, αλλά για να δούμε τον αγώνα!»

Οι πρώτες απολογίες για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Δεν πήγαμε στο γήπεδο για να σκοτώσουμε, αλλά για να δούμε τον αγώνα!»
Τι είπαν στην απολογία τους οι Κροάτες, για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το πρωί της Παρασκευής (11/08) βρέθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών 30 από τους κατηγορούμενους, για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησε στο θάνατου 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ήδη έχει ολοκληρώσει την απολογία του ένας εκ των κατηγορουμένων και συγκεκριμένα ο Έλληνας ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στους Αμπελοκήπους, όπου χθες (10/08) το μαγαζί του δέχθηκε καταδρομική επίθεση.

Η καταδρομική επίθεση σημειώθηκε όταν ομάδα αγνώστων που επέβαινε σε μηχανάκια πέρασε από κατάστημα καφέ που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος, το οποίο ήταν κλειστό.

Επίσης, έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή του ένας από τους βασικούς Κροάτες κατηγορούμενους. Ενώπιον των τριών ανακριτών υποστήριξαν ότι δεν βρέθηκαν στο χώρο του γηπέδου για να σκοτώσουν, αλλά για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους.

Ο κύκλος των απολογιών θα συνεχιστεί αύριο από μία νέα ομάδα 30 κατηγορουμένων, ενώ θα ακολουθήσει την ερχόμενη Κυριακή (13/08) άλλα μια τελευταία ομάδα των 45 εμπλεκομένων. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.

Για την υπόθεση έχει οριστεί η 25η τακτική ανακρίτρια ενώ μετά από αίτημα του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου του κ. Χριστόφορου Λινού το οποίο εγκρίθηκε από την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Εφετών κυρία Γκανέ ορίστηκαν και δύο επίκουροι, ο 14ος και η 20η.

Δεν αποκλείεται, κάποιοι εκ των κατηγορουμένων να ζητήσουν νέα προθεσμία για την απολογίας τους καθώς μόλις χθες βρήκαν συνηγόρους υπεράσπισης και δεν έχουν ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να έχουν απολογηθεί μέχρι και την Κυριακή που λήγει το πενθήμερο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: protothema.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0