Football Talk

Λουτσέσκου: «Η ομάδα παλεύει στο 150%, έχουμε σωστή νοοτροπία!»

Λουτσέσκου: «Η ομάδα παλεύει στο 150%, έχουμε σωστή νοοτροπία!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ Σπλιτ.

Ικανοποιημένος ήταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου με την απόδοση του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία που απέσπασε από την Χάιντουκ Σπλιτ εκθειάζοντας την προσπάθεια των παικτών του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για το αν τον προβληματίζουν τα λάθη: «Δεν ανησυχώ. Είναι μέρος της διαδικασίας που ακολουθούμε για να βελτιωθούμε. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά των παικτών μου. Είναι πράγματα που μπορούν να διορθωθούν ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού. Ας μη ξεχνάμε τις δυσκολίες που είχαμε στην αρχή της προετοιμασίας. Η ομάδα που έχουμε τώρα παλεύει 150%, έχει σωστή νοοτροπία και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο πρόσωπο από το σημερινό παιχνίδι, όπως για παράδειγμα τον Οζντόεφ που έκανε ντεμπούτο: «Ήταν ρίσκο για τον Οζντόεφ. Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει, πώς θα προσαρμοστεί με τους συμπαίκτες του. Δεν τους ξέρει καλά καλά. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που χρησιμοποιώ παίκτη που ήρθε πριν τρεις μέρες στην ομάδα. Ξέρω τον παίκτη, την εξυπνάδα που έχει, το γεγονός ότι έχει προετοιμαστεί με την πρώην ομάδα του. Ήταν ρίσκο, αλλά έδειξε την προσωπικότητά του».

Σε ερώτηση για τα χαφ, την αποχώρηση Αουγκούστο και την χρησιμοποίηση του Φιλίπε Σοάρες: «Εύχομαι στον Αουγκούστο τα καλύτερα. Ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Λυπάμαι που έφυγε, αλλά ένα κομμάτι του εαυτού μου είναι περήφανο γιατί έφυγε για ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Του εύχομαι να πετύχει εκεί.»

Η απόφαση ήταν να ξεκινήσει ο Φιλίπε. Με βάση τον αγώνα που είχαμε, την εικόνα στις προπονήσεις. Είχε κίνητρο ο Φιλίπε Σοάρες, ο Σβαμπ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με ένα χτύπημα.

Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Από σήμερα εστιάζουμε στο ματς της ρεβάνς, ενώ έως σήμερα κοιτάζαμε πώς θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει ενόψει ρεβάνς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0