Football Talk

Μαρτίνεθ: «Ευχαριστώ τους παίκτες που έδειξαν θάρρος – Δεν πιστεύω σε φαβορί»

Μαρτίνεθ: «Ευχαριστώ τους παίκτες που έδειξαν θάρρος – Δεν πιστεύω σε φαβορί»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Γκενκ, για τους παίκτες του καθώς και για τον κόσμο της ομάδας που κατέκλυσε το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις που παραχώρησε στον απόηχο του ματς απέναντι στους Βέλγους για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Μαρτίνεθ στάθηκε στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού, στο τί επιθυμεί να αλλάξει καθώς και στο πως θα προσεγγίσουν τη ρεβάνς κόντρα στην Γκενκ.

Για τις εντυπώσεις του μετά το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό:   

«Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε, μας έδωσε μεγάλη ώθηση και αγωνίστηκε μαζί μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ για τη νίκη, από την πλευρά μας φάνηκε βέβαια ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο μας, είχαμε αρκετή κούραση. Μου άρεσε πάρα πολύ το αγωνιστικό πνεύμα που είχαμε, ότι παλέψαμε, η προσωπικότητά μας, η ομαδικότητα μας. Είχαμε καλές στιγμές, κάποιες στιγμές όχι καλές αλλά πάντα ήμασταν ενωμένοι»

Για το τί δεν του άρεσε:

«Είχαμε ένα διάστημα στο πρώτο μέρος που ήμασταν αρκετά χαλαροί με τη μπάλα, είχαμε λάθος πάσες και έτσι χάσαμε ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε. Παίζαμε όμως και απέναντι έναν αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος από εμάς»

 

Για τη ρεβάνς στο Βέλγιο:

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Βλέπουμε πως είναι κοντά όλες οι ομάδες, ποτέ δεν πιστεύω στα φαβορί»

«Φυσικά και πρέπει να βελτιωθούμε, αυτή η διαδικασία δεν σταματά, μέρα τη μέρα έρχεται η βελτίωση. Ευχαριστώ τους παίκτες που έδειξαν θάρρος και ιδιαίτερα όσους δεν ήταν έτοιμοι. Όλοι έβαλαν τον εαυτό τους στη διάθεση της ομάδας και έπαιξαν περισσότερο από όσο άντεχαν. Όπως ο Αλεξανδρόπουλος και ο Ελ Κααμπί που είχαν πολύ λίγες προπονήσεις όμως έδωσαν το παρών. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν έπαιξαν. Δεν μιλώ για συγκεκριμένες περιπτώσεις, όλοι ήταν αυτοί που έπρεπε και ήταν στη διάθεση της ομάδας. Είχαμε 623 μέρες χωρίς νίκη στο Καραϊσκάκη και με τη βοήθεια του κόσμου σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0