Football Talk

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» από την Κροατία!

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» από την Κροατία!

Οι νίκες Ολυμπιακού και Άρη, αλλά και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ, μεγάλωσαν τη διαφορά της Ελλάδας από την Κροατία, στη βαθμολογία της UEFA.

Γεμάτο βαθμούς το «σακούλι» της Ελλάδας και την Πέμπτη (10/08). Μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, ακολούθησαν οι νίκες του Ολυμπιακού, κόντρα στη Γκενκ, και του Άρη, απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δεν ηττήθηκε από τη Χάιντουκ και κάπως έτσι, στους 200 βαθμούς των «πρασίνων», προστέθηκαν άλλοι 500 μέσω Europa League και Europa Conference League.

Στο τέλος της βραδιάς, η Ελλάδα βρέθηκε στην 19η θέση με 21.725, έναντι 21.525 των Κροατών, μετά τη νίκη της Ριέκα (3-1 τη Β36 Τορσάβν), την ισοπαλία της Χάιντουκ και την ήττα της Όσιγιεκ (1-5 από την Αντάνα Ντεμίρσπορ).

Βέβαια, εκκρεμούν τα ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου θα κρίνουν πάρα πολλά στις ισορροπίες μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας στο Ranking, όπως γίνεται αντιληπτό.

Από την άλλη πλευρά, η Τσεχία που βρίσκεται στην 18η θέση δεν επέτρεψε να την πλησιάσουμε, μετά τις νίκες των Σλάβια Πράγας (3-0 τη Ντνίπρο) και της Βικτόρια Πλζεν (4-0 Γκζίρα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0