Football Talk

Χάιντουκ - ΠΑΟΚ 0-0: «Άντεξε» στην Κροατία και θα παίξει τα... ρέστα του στην Τούμπα!

Χάιντουκ - ΠΑΟΚ 0-0: «Άντεξε» στην Κροατία και θα παίξει τα... ρέστα του στην Τούμπα!
Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στην έδρα της Χάιντουκ, «άντεξε» κρατώντας το 0-0 (10/08) και η πρόκριση στα Play Off του Europa Conference League, θα κριθεί στο «σπίτι» του! 
«Όρθιος» ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, παρά την τεράστια πίεση της Χάιντουκ κατά διαστήματα και τα δύο της δοκάρια! Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε στο 0-0 (10/08) την «παρέα» των Λιβάγια, Οφόε και Σάρλια, που πέρασαν από την Ελλάδα, και πλέον, την περιμένει... σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για τη Χάιντουκ, που είχε δύο δοκάρια (13' και 46'), στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ντεμπούτο για τον Οζντόεφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που αντικατέστησε τον Τσιγγάρα στο 79ο λεπτό.

Στις 20:30 της 17ης Αυγούστου η ρεβάνς της Τούμπας, στην οποία θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα Play Off του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρόζενμποργκ και Χαρτς.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο ματς, με την κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 5', αλλά από εκεί κι έπειτα, η Χάιντουκ πήρε τα «ηνία».

Στο 11ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ, όταν ο Λιβάγια έκανε μία εξαιρετική πάσα, αλλά ο Μπλάκαρ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά αργότερα (13'), ήταν η σειρά του Σίγκουρ να δοκιμάσει την τύχη του, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στην επόμενη φάση. Η άμυνα της Χάιντουκ έκανε τραγικό λάθος στο 14ο λεπτό, ο Τσιγγάρας σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο ρυθμός «έπεσε» έως το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά με την εκκίνηση του δευτέρου, οι Κροάτες απείλησαν ξανά.

Ο Λιβάγια έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια στο 46ο λεπτό, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι, ενώ η νέα προσπάθειά του στο 55', κατέληξε εκτός εστίας.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» σωστά τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκε. Το 0-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα και πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης (17/08, 20:30).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χάιντουκ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μουφί (90+5' Μικάνοβιτς), Σάρλια, Φέρο (79' Ντιαλό), Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχιτί (67' Ντόλτσεκ), Οφόε (79' Καλίκ), Μλοκάρ, Λιβάγια.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας (79' Οζντόεφ), Φελίπε Σοάρες (72' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (79' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (61' Τάισον), Μπράντον Τόμας (61' Σαμάτα).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0