Football Talk

Europa Conference League: Τεράστιες νίκες για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, σπουδαίο βράδυ για το ποδόσφαιρο της Κύπρου!

Europa Conference League: Τεράστιες νίκες για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, σπουδαίο βράδυ για το ποδόσφαιρο της Κύπρου!

Σπουδαία μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, με τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια να επικρατούν με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα των Γκόρι και Μίντιλαντ, παίρνοντας σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν το πρώτο παιχνίδι της 3ης προκριματικής φάσης του Europa Conference League ο ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, καθώς αμφότερες πανηγύρισαν σπουδαίες νίκες κόντρα σε Γκόρι και Μίντιλαντ αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με το «διπλό» από τη Γεωργία, με 2-0, σε ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε σε 16 αγωνιστικά λεπτά. Ο Κρέσπο άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Εφρέμ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 64’, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς και με 10 παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Έτου στο 87’.

Όσον αφορά την Ομόνοια, η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστού κέρδισε με 1-0 τη Μίντιλαντ στο «σπίτι» της. Πιέστηκε πολύ, είδε την αντίπαλό της να καταγράφει οκτώ εντός εστίας τελικές προσπάθειες, αλλά… άντεξε και πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη επικράτηση, χάρη στο γκολ του Μπέζους στο 38’.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0