Football Talk

«Τρέλα» από τους φίλους της Λίβερπουλ στο Twitter για τον Καϊσέδο: «Φαντάσου τον μαζί με Σομποσλάϊ και ΜακΆλιστερ!»

«Τρέλα» από τους φίλους της Λίβερπουλ στο Twitter για τον Καϊσέδο: «Φαντάσου τον μαζί με Σομποσλάϊ και ΜακΆλιστερ!»

Ο κόσμος της Λίβερπουλ ήδη… πανηγυρίζει στο Twitter για τη μεταγραφή του Μόισες Καϊσέδο, πριν καν κατατεθεί επίσημη πρόταση από «reds» στην Μπράιτον για την αγορά του παίκτη!

Φρενίτιδα επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μόισες Καϊσέδο στη Λίβερπουλ. Οι φίλαθλοι των «reds» ήδη κάνουν… πάρτι στο Twitter καλωσορίζοντας τον 21χρονο μέσο της Μπράιτον χωρίς καν να έχει κατατεθεί η επίσημη πρόταση για την αγορά του!

Οι «γλάροι» ζητούν το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τη διάθεσή του, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος της πρότασης που θα κάνει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να τον κάνει κάτοικο «Άνφιλντ»!

Μέχρι το βράδυ της 10ης Αυγούστου αναμένεται η επίσημη πρόταση από τη Λίβερπουλ την ώρα που οι «μνηστήρες» του νεαρού παίκτη από του Εκουαδόρ παραμένουν πολλοί με τις Μπάγερν και Τσέλσι να έχουν επίσης εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. 

Μόνο και μόνο η σκέψη πως ο Καϊσέδο θα παίξει μαζί με τους Μακάλιστερ και Ζόμποσλαϊ είναι αρκετή για να βάλει… φωτιά στα fanpages των «reds». Σκεφτείτε να έπαιζαν αυτοί οι τρεις μαζί!

Δείτε και μόνοι σας τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας, στο άκουσμα της αγοράς του Καϊσέδο:

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0