Football Talk

Ολυμπιακός: Η ώρα της αλήθειας

Ολυμπιακός: Η ώρα της αλήθειας
Αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα πλέι-οφ του Europa League είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Γκενκ στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Τα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ενδεκάδα και η είσοδος του Ελ Κααμπί στη λίστα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ξεκινούν την εποχή Ντιέγκο Μαρτίνεθ απέναντι στην Γκενκ μέσα στο «σπίτι» τους και θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα πλέι - οφ του Europa League. Μια αποστολή με υψηλό δείκτη δυσκολίας αφού απέναντι βρίσκεται η δευτεραθλήτρια Βελγίου που έχασε τον τίτλο στα τελευταία δευτερόλεπτα του περσινού πρωταθλήματος.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να δείξουν δείγματα της δουλειάς που έκαναν όλο το διάστημα της προετοιμασίας και να επιβεβαιώσουν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες τους ενόψει της ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη στο Βέλγιο. Εκεί εξάλλου πιστεύει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πως θα κριθούν όλα. Ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν αναλύσει ενδελεχώς το παιχνίδι της Γκενκ, έχουν  μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά και πίστη στις δυνατότητες της δικής τους ομάδας. 

Θεωρούν «κλειδί» τον έλεγχο του ρυθμού και το να καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Περιμένουν η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες και έχουν δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτές στην προετοιμασία του αγώνα. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν αναμένονται εκπλήξεις και το πιθανότερο είναι οι Πειραιώτες να ξεκινήσουν με τον Πασχαλάκη στην άμυνα και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Φρέιρε, Κίνι από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο, με τον Χουάνγκ να έρχεται από τον πάγκο αφού ακόμα δεν είναι σε κατάσταση να βγάλει 90 λεπτά, ενώ σε ότι αφορά την επίθεση οι Μασούρας και Φορτούνης θα είναι τα στηρίγματα του Ελ Αραμπί που θα βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Μαροκινός στράικερ ήταν μέχρι τώρα ο μοναδικός διαθέσιμος φορ στο ρόστερ, ωστόσο αυτό εδώ και λίγες ώρες έχει αλλάξει, αφού ο συμπατριώτης του και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αγιούμπ Ελ Κααμπί μπήκε στην ευρωπαική λίστα αντικαθιστώντας τον Αγκιμπού Καμαρά που θα συνεχίσει ως δανεικός στον Ατρόμητος. Αξίζει δε να αναφερθεί πως ο Ελ Κααμπί έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Ρέντη και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στο αποψινό ματς. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0