Football Talk

Λιγκ Καπ: Ο Μαρέσκα έκανε το 2Χ2 με τη Λέστερ, πρόκριση στα πέναλτι για την Κάρντιφ του Γούτα! (video)

Λιγκ Καπ: Ο Μαρέσκα έκανε το 2Χ2 με τη Λέστερ, πρόκριση στα πέναλτι για την Κάρντιφ του Γούτα! (video)

Στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ βρίσκεται με τη «βούλα» η Λέστερ, η οποία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μπέρτον και συνεχίζει στον θεσμό. Το σκορ της αγωνιστικής η Μπρίστολ Σίτι επί της Όξφορντ Γιουνάιτεντ (5-1), πρόκριση στα πέναλτι για την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα, ανατροπή για τη Λιντς επί της Σριούσμπερι.

Σε καλή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται στο ξεκίνημα της σεζόν η Λέστερ, η οποία μετά την ανατροπή στην πρεμιέρα και τη νίκη της με 2-1, στην επιστροφή της στην Championship, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ, επικρατώντας με 2-0 της Μπέρτον.

Την υποδέχθηκε η ομάδα της League One, οι «αλεπούδες» ήταν εξαιρετικά σοβαρές και κατάφεραν με δύο γκολ στο πρώτο μέρος να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση. Άνοιξε το σκορ ο Ιεανάτσο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Εντίντι, έπειτα από ασίστ του Νιγηριανού.


Την ίδια ώρα, στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ θα βρεθεί και η Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Ερόλ Μπουλούτ, για να ξεκουραστεί ενόψει Σαββατοκύριακου.

Οι Ουαλοί έμειναν στο 2-2 με την Κόλτσεστερ, παρότι και τώρα, όπως και στην πρεμιέρα, επικρατούσαν με 2-0, αλλά αυτή τη φορά δεν το «πλήρωσαν», εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα».

Νωρίτερα, η Λιντς δυσκολεύτηκε, αλλά ανέτρεψε την κατάσταση κόντρα στη Σριούσμπερι, επικρατώντας με 2-1, χάρη στα γκολ των Γκέλχαρτ και Στράουκ στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του 1ου γύρου του Λιγκ Καπ:

Γουίμπλεντον – Κόβεντρι 2-1

Ίπσουιτς – Μπρίστολ Ρόβερς 2-0

Κάρντιφ – Κόλτσεστερ 2-2 (3-0 πεν.)

Λιντς – Σριούσμπερι 2-1

Μπρίστολ Σίτι – Όξφορντ Γιουνάιτεντ 5-1

Μπάρτον – Λέστερ 0-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0