Football Talk

ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1: «Μοιραίος» ο Τρισκόφσκι και η πρόκριση θα κριθεί στο Ισραήλ (video)

ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1: «Μοιραίος» ο Τρισκόφσκι και η πρόκριση θα κριθεί στο Ισραήλ (video)

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι νικήθηκε από την άσπρη βούλα στο 86ο λεπτό και η ΑΕΚ Λάρνακας δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-1). Όλα ανοικτά στην υπόθεση πρόκριση για τα play off του Conference League, η οποία θα «παιχθεί» στον επαναληπτικό στο Ισραήλ.

Η ΑΕΚ Λάρνακας απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία και δεν κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Τρισκόφσκι να χάνει πέναλτι στο 86’. Ισορροπημένο το παιχνίδι και το ίδιο ισχύει και με τα δεδομένα για την πρόκριση στα play off του Conference League, ενόψει της ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη (17/08).

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισραηλινοί πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64’. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κοχέν και το σουτ που επιχείρησε από μακριά νίκησε τον Πίριτς.

Η ομάδα από την Κύπρο κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, με τον Φαράς στο 80ο λεπτό να σκοράρει εκμεταλλευόμενος την λάθος συνεννόηση στην άμυνα των αντιπάλων τους.

Η μεγαλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ Λάρνακας ήρθε στο 86’, όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τρικόφσκι δεν βρήκε δίκτυα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0