Football Talk

Οργή στην ΑΕΚ για το διαβιβαστικό της αστυνομίας!

Οργή στην ΑΕΚ για το διαβιβαστικό της αστυνομίας!

Έξαλλοι στη διοίκηση της ΑΕΚ για το γεγονός ότι μέσα από το διαβιβαστικό που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω ως «ραντεβού» τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν πολίτες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχετικά Άρθρα

Στην ΑΕΚ επικρατεί οργή για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία μέσα από ένα διαβιβαστικό 17 σελίδων ισχυρίζεται, πως το βράδυ της Δευτέρας (7/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου ο Μιχάλης και δεκάδες άλλοι πολίτες δέχθηκαν απρόκλητη και άνανδρη επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ από τάγμα εφόδου με Κροάτες και Έλληνες δολοφόνους, είχε κλειστεί «ραντεβού»!

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με το διαβιβαστικό που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, το οποίο επιμένει να ισχυρίζεται ότι ο απλός πολίτης που ήταν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ… περίμενε τους δολοφόνους!

Από την ΑΕΚ αυτό που έλεγαν σχετικά είναι ότι «ουσιαστικά πρόκειται για ένα τερατώδες ψέμα, ένα διαβιβαστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό από την πλευρά των κατηγορουμένων! Στο συγκεκριμένο διαβιβαστικό αναφέρεται το απίθανο ότι “υπήρχε προσυνεννοημένη συγκέντρωση και των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πρόφαση να δοθούν εισιτήρια”. Με λίγα λόγια σε αυτό το διαβιβαστικό θέλουν να δημιουργήσουν την εικόνα… ραντεβού! Αυτό δεν υπήρξε ποτέ. Είναι πασιφανές και από την εικόνα όλων των βίντεο ότι εδώ υπάρχει μία επιδρομή των Κροατών σε κόσμο που είναι αμέριμνος. Και όμως γίνεται μία προσπάθεια, με αιχμή του δόρατος αυτού του διαβιβαστικού να δημιουργηθεί η εικόνα… ραντεβού. Και το εξοργιστικό είναι πως το χρησιμοποιούν και οι Κροάτες κατηγορούμενοι!
xouligkans-mak2.jpg

Το ακόμα πιο παρανοϊκό είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ακόμη και να ίσχυε αυτό το τερατώδες ψέμα σε τι δικαιολογεί τις κινήσεις της αστυνομίας. Δεν θα έπρεπε να είχαν πάρει ακόμη περισσότερα μέτρα ότι υπήρχε αυτό το περιβόητο ραντεβού; Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να είναι πολύ νωρίτερα ήδη κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια για να προλάβει εφόσον υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες;», λένε από την ΑΕΚ και συμπληρώνουν «είναι περιττό να πούμε πως στην ΑΕΚ υπάρχει αγανάκτηση γι’ αυτό το γεγονός. Και μόνο η σκέψη ότι υπάρχει αυτή η τερατώδης σημείωση σε μία έκθεση και δίνεται η ευκαιρία στους κατηγορούμενους δολοφόνους να το χρησιμοποιήσουν, πραγματικά μας εξοργίζει.

Στη διοίκηση υπάρχει αυτή τη στιγμή αγανάκτηση και μ’ αυτή την ανακάλυψη του… ραντεβού! Ούτε τα Μέσα στην Κροατία έχουν γράψει ποτέ για ραντεβού. Είναι μία εσωτερική… ανακάλυψη με φανερές σκοπιμότητες που δεν θα περάσει. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι. Έχει η ανοχή και υπομονή σ’ αυτό που περνάμε όλοι τα όρια της…», κατέληξαν από την ΑΕΚ!

Το διαβιβαστικό όπως το αποκάλυψε – δημοσίευσε το newsit.gr

« Όλο το διαβιβαστικό της δικογραφίας που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, αποκαλύπτει το Newsit.gr. Μέσα από τις 17 σελίδες του παρουσιάζεται όλο το χρονικό των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τι προηγήθηκε από τη στιγμή που η UEFA ανακοίνωσε τους αγώνες τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα αφού αναφέρονται τα ονόματα των 104 συλληφθέντων, αναφέρονται τα εξής: «Την 21:45 ώρα της 08/08/2023 είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» ο αγώνας ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 3ης προκριματικής φάσης, της Ευρωπαϊκής Διασυλλογικής Διοργάνωσης Champion League , ανάμεσα στις ομάδες «Α.Ε.Κ-DINAMO ZAGREB».

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA, για τα προκριματικά του Champions League, κατά την οποία η ομάδα της Α.Ε.Κ., κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της DinamoZagreb από την Κροατία και η ομάδα του Παναθηναϊκού την ομάδα της Marseille από τη Γαλλία, η  Υπηρεσία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις αδελφοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών της Α.Ε.Κ με της MARSEILLE και του Παναθηναϊκού με της DINAMO ZAGREB, το ιστορικό και των τεσσάρων ομάδων αλλά και τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών τους, κίνησε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα και με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, πρότεινε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι ανωτέρω αγώνες, να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών.Κατόπιν αυτού, από την διοργανώτρια αρχή (UEFA) πάρθηκε απόφαση οι ως άνω αγώνες να πραγματοποιηθούν χωρίς να χορηγηθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Επιπλέον  η Υπηρεσία μας, αιτήθηκε μέσω του Εθνικού Γραφείου Ποδοσφαίρου (NFIP), στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές της Κροατίας και της Γαλλίας, ανεξαρτήτως της μη διάθεσης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, να πληροφορηθεί για τις προθέσεις των φιλοξενούμενων φιλάθλων και τυχόν μετακίνηση τους προς τη χώρα μας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Ποδοσφαίρου της Κροατίας, 150-200 οργανωμένοι οπαδοί της Dinamo Zagreb (BlueBadBoys) είχαν πρόθεση να προσέλθουν στη χώρα μας , εκμεταλλευόμενοι και την αδελφοποίηση τους με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με σκοπό να αποπειραθούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον αγώνα».

Διαβάστε όλο το διαβιβαστικό όπως το δημοσίευσε το newsit.grπατώντας ΕΔΩ
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0