Football Talk

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Άφησε υποσχέσεις με ανατροπή απέναντι στους προβληματικούς Αρκάδες (video)

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Άφησε υποσχέσεις με ανατροπή απέναντι στους προβληματικούς Αρκάδες (video)

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε και επέστρεψε από το εις βάρος του σκορ και επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, κατακτώντας την 3η θέση στο τουρνουά του Βόλου, με καλό πρόσωπο μερικές ημέρες πριν την έναρξη της Stoiximan Super League.

Άφησε υποσχέσεις ο Πανσερραϊκός με την εμφάνιση του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έκανε την ανατροπή (2-1) και πήρε την 3η θέση στο τουρνουά NoviCup by Novibet, που διεξάγεται στο Βόλο.

Πειστική η εικόνα των Σερραίων μερικές ημέρες πριν την έναρξη της Stoiximan Super League, αρκετά προβλήματα παρουσίασε η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Πανσερραϊκός εμφανίστηκε να πατάει καλύτερα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και ήταν πιο επικίνδυνος, με τον Μπαΐροβιτς να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία. Το 0-0 έμεινε όμως μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στη συνέχεια.

Ο Στάικος στάθηκε άτυχος και στη φάση του 53ου λεπτού έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Παρ’ όλα αυτά, οι Αρκάδες δεν διατηρήθηκαν για πολύ ώρα μπροστά, με τον Μασκανάκη στο 67’ να νικάει τον Παπαδόπουλο και να ισοφαρίζει.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να βρει το γκολ νίκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τομάς να σκοράρει και τον Πανσερραϊκό να καταλαμβάνει τη 3η θέση στο τουρνουά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0