Football Talk

«Εμετική» ανάρτηση από τον πρώην αρχηγό των BBB: «Οι Τούρκοι πρόσφυγες (εννοεί τους φίλους της ΑΕΚ) θα γίνουν κρέας για γκούλας»

«Εμετική» ανάρτηση από τον πρώην αρχηγό των BBB: «Οι Τούρκοι πρόσφυγες (εννοεί τους φίλους της ΑΕΚ) θα γίνουν κρέας για γκούλας»
Δεν φτάνουν τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (7/9), με τις προκλήσεις να συνεχίζονται από τους ακροδεξιούς φίλους των «θερμοκέφαλων» οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. «Θα γίνουν κρέας για γκούλας» τονίζει σε... εμετική ανάρτησή του ο πρώην αρχηγός τους, με την UEFA να πρέπει να ξανασκεφτεί την κατάσταση.
Οι προκλήσεις συνεχίζονται λιγότερο από δύο 24ωρα μετά τις σκηνές-σοκ που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Κροάτες είναι διχασμένοι, με την ένθερμη μερίδα των οπαδών τους, Bad Blue Boys, να βρίσκουν συμπαράστασή και στους αδελφοποιημένους τους, οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου.

Ο πρώην αρχηγός τους πάντως, Ντένις Σέλερ, συνεχίζει τον... χαβά του, γράφοντας σε ανάρτησή του δημοσίως πως οι φίλοι της ΑΕΚ, τους οποίους και είχε χαρακτηρίσει «ανθρώπινα αποβράσματα και σπουπίδια», θα γίνουν «σούπα για γκούλας».

Αντιδράσεις οι οποίες φυσικά προκαλούν ανησυχία, μιας και τίποτα δεν δείχνει πως το αίμα που έχει ήδη χυθεί, θα μείνει εκεί.

Θυμίζουμε πως η UEFA μετά την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τρίτη (8/8) πρώτου παιχνιδού στην OPAP Arena, ανακοίνωση πως τελικώς θα λάβει χώρα στο Ζάγκρεμπ την 15η του Αυγούστου.

«Για τους Τούρκους πρόσφυγες (σ.σ. εννοεί τους φίλους της ΑΕΚ) και τους βρυκόλακες Ρώσους λέμε, καλώς τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το πεπερόνι και τις πατάτες σε αφθονία, για ένα καλό γκούλας χρειαζόμαστε μόνο κρέας», ανέφερε στην ανάρτησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0