Football Talk

Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: Έφτασαν δίχως προβλήματα οι αποστολές - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα πέριξ της Λεωφόρου! (video)

Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: Έφτασαν δίχως προβλήματα οι αποστολές - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα πέριξ της Λεωφόρου! (video)
Χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα έφτασαν οι αποστολές του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League. Εικόνα και ήχο από την κάμερα του BN Sports.
H σέντρα του πρώτου παιχνιδιού αν;aμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πλησιάζει, με τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια να καθιστούν άπαντες σε εγρήγορση.

Κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν το πρώτο σφύριγημα της σπουδαίας αναμέτρησης, οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Εκεί τους περίμενε έντονη αστυνομική δύναμη, χωρίς να υπάξει το παραμικρό παρατράγουδο.

Άλλωστε θυμίζουμε πως όπως είχε ενημερώσει και η ΠΑΕ των «πρασίνων» το πρωί της ημέρας του αγώνα, οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, παρέμείναν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις έως τις 18:30 έως τις 19:30.

Το BN Sports βρίσκεται επί ποδός από το γήπεδο της Λεωφόρου, μεταφέροντάς σας, εικόνα και ήχο.

 

5943805_1.jpg

5943807_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0