Football Talk

Οριστικό τέλος Νεϊμάρ και Βεράτι από Παρί Σεν Ζερμέν;

Οριστικό τέλος Νεϊμάρ και Βεράτι από Παρί Σεν Ζερμέν;

Προ ολίγου γνωστοποιήθηκε πως οι Νεϊμάρ και Βεράτι, μεταξύ άλλων ονομάτων, δεν υπολογίζονται στα μελλοντικά σχέδια του Λουίς Ενρίκε, με την παραμονή τους στην Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αβέβαιη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RMC Sport και συγκεκριμένα του Φαμπρίς Χόκινς, ο Νεϊμαρ μαζί με τον Μάρκο Βεράτι πολύ πιθανόν να ετοιμάζουν έξοδο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι όμως, οικειοθελή!

Παρατηρήθηκε πως δεν έλαβαν μέρος στην ημέρα Τύπου και δεν συμμετείχαν στην επίσημη φωτογράφιση του Professional Football League (LFP). Παράλληλα, δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά μόνοι τους σε εσωτερικό χώρο.

Φημολογείται λοιπόν, πως οι Λουίς Ενρίκε και Λουίς Κάμπος τους κάλεσαν μαζί με τους Ετικιτέ, Μπερνάρ και Σάντσες, ώστε να τους ανακοινώσουν πως δεν υπολογίζονται από την ομάδα για την νέα σεζόν. Ενθαρρύνονται μάλιστα να αποχωρήσουν ακόμη και αυτό το καλοκαίρι.

Ο Νεϊμάρ δεν δείχνει να είναι πρόθυμος να μείνει, χωρίς όμως να γνωρίζει σίγουρα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Ο Βεράτι από την άλλη έχει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, όμως τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0