Football Talk

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»
Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στη σκέψη πως δεν θα αγκαλιάσει ξανά το γιο της, σύμφωνα με τα λεγόμενα της θείας και νονάς του άτυχου νεαρού. «Το κράτος έφαγε το παιδί μας, αυτοί δολοφόνησαν το Μιχάλη μας», είπε.
Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη στην Καρδιολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού. Μία μάνα που έχασε το παιδί της στις αιματηρές συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/9) από την κατά μέτωπο επίθεση Κροατών -και όχι μόνο - χούλιγκανς.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» είπε η θεία και νονά του άτυχου 29χρονου μιλώντας στην κάμερα του Star. Και πρόσθεσε, μεταφέροντας τα λόγια της μητέρας του: «Μου είπε "δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι’’. Δεν ξέρω, το κράτος μας έφαγε το παιδί, δεν πήρε τα μέτρα που έπρεπε. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν το Μιχάλη μας» τόνισε με σπαρακτική φωνή.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Μιχάλη Κατσούρη δεν θέλησε να πει πολλά, τονίζοντας πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του.

 «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0