Football Talk

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, αφού ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα επιχειρηματία που βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.
Ένας Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων που βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (09/08) στον εισαγγελέα, για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα τον 29χρονο φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε την υπεράσπιση του συγκεκριμένου επιχειρηματία και βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Κατά τις δηλώσεις του, επέρριψε τις ευθύνες στην Αστυνομία, ενώ ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους. «Εάν δεν γίνει αυτό όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε:

«Όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα. Ο πελάτης μου, είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμια εμπλοκή»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0