Football Talk

Διευθυντής κροατικής αστυνομίας: «Ενημερώσαμε την Ελλάδα με ακριβείς πληροφορίες στις 4 Αυγούστου» (video)

Διευθυντής κροατικής αστυνομίας: «Ενημερώσαμε την Ελλάδα με ακριβείς πληροφορίες στις 4 Αυγούστου» (video)

Ο Διευθυντής της Αστυνομίας της Κροατίας, ανέφερε πως η ελληνική πλευρά είχε ενημερωθεί για την έλευση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την Παρασκευή 4 Αυγούστου!

Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Dnevnik Nova ΤV παραχώρησε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της κροατικής αστυνομίας, Νταμίρ Μπάριτς, προκειμένου να γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, για το ταξίδι των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Στις 4 Αυγούστου, η κροατική αστυνομία ενημέρωσε τους συναδέλφους της στην Ελλάδα ότι αναμένονταν να φτάσουν από 100 έως 200 οπαδοί της Ντιναμό. Στείλαμε αυτές τις πληροφορίες μέσω της πλατφόρμας EUROPOL.

Την ίδια ημέρα, στείλαμε επίσης ειδοποίηση στις χώρες στη διαδρομή διέλευσης των φιλάθλων μας, όπως η Σερβία, το Μαυροβούνιο, το Κόσοβο, η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει.

«Οι πληροφορίες ήταν υψηλής ποιότητας, ακριβείς και έγκυρες. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, η εργασία των συναδέλφων από το Μαυροβούνιο που εντόπισαν 21 οχήματα , συνολικά 120 οπαδούς που περνούσαν από το Μαυροβούνιο στην Αλβανία τα ξημερώματα μεταξύ 3 και 6 π.μ., είναι αξιέπαινη.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μεμονωμένες διελεύσεις εκτός της Δημοκρατίας της Κροατίας, δεν μπορούσαμε να εμποδίσουμε κανέναν να εγκαταλείψει τη Δημοκρατία της Κροατίας. Για να είναι δυνατό αυτό, είναι απαραίτητο να πληρούνται ορισμένες δικαστικές ή διοικητικές προϋποθέσεις.

Δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο , το εμπόδιο θα μπορούσε να είναι ότι δεν είχε κάποιος έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο, ότι έχει εκδοθεί ένταλμα ή ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που τον εμποδίζει να φύγει από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κροατίας.

Μέσα από επιχειρησιακές εργασίες, διαπιστώσαμε ότι μεταξύ 100 και 200 ​​οπαδοί της Ντιναμό σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς εισιτήρια. Παραδώσαμε τα πάντα στους συναδέλφους μας στην Ελλάδα στην ώρα τους.

Δεν μπορώ να αξιολογήσω το έργο της ελληνικής αστυνομίας. Ίσως το γεγονός ότι απέλυσαν επτά αστυνομικούς (σ.σ. μετά τα γεγονότα) να μιλά καλύτερα.

Η συνεργασία με την ελληνική αστυνομία είναι καλή, επικοινωνούμε, αυτή τη στιγμή γίνεται ποινική έρευνα για τους συλληφθέντες. Η κροατική αστυνομία έχει τεθεί στη διάθεσή της για όλες εκείνες τις μελλοντικές ενέργειες στις οποίες μπορούμε να βοηθήσουμε να ρίξει φως στο γεγονός»

Δείτε το βίντεο με ένα κλικ εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0