Football Talk

Μέσα Τσέριν και Πάλμερ-Μπράουν για τον Παναθηναϊκό, εν όψει Μαρσέιγ!

Μέσα Τσέριν και Πάλμερ-Μπράουν για τον Παναθηναϊκό, εν όψει Μαρσέιγ!

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται τόσο ο Άνταμ Τσέριν, όσο και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/8) με την Μαρσέιγ.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ έκανε ο Παναθηναϊκός, εκεί όπου βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος. Οι «πράσινοι» είναι πλέον έτοιμοι για το παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League και ανακοίνωσαν την αποστολή της ομάδας για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Στην ευρωπαϊκή λίστα λοιπόν, είχαν μπει και ο Άνταμ Τσέριν, αλλά και ο Πάλμερ-Μπράουν, με τους Ζέκα και Σένκεφελντ να ακολουθούν την αντίθετη διαδρομή. Για τον Αμερικάνο στόπερ, αυτή είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας και το πιο πιθανό είναι να τον δούμε να κάθεται στον πράσινο πάγκο!

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0