Football Talk

Ο ιδιοκτήτης του βαν με το οποίο ήρθαν οι Κροάτες στην Αθήνα: «Με ξεγέλασαν! Αυτό μου είπαν πριν το ταξίδι»

Ο ιδιοκτήτης του βαν με το οποίο ήρθαν οι Κροάτες στην Αθήνα: «Με ξεγέλασαν! Αυτό μου είπαν πριν το ταξίδι»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του βαν των Κροατών που έκαναν τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνέντευξη στο κροατικό «jutarniji.hr» παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του βαν με το οποίο κάποιοι Κροάτες απ’ όσους ταξίδεψαν από την χώρα τους στην Ελλάδα για την δολοφονική επίθεση.

 «Είμαι σε σοκ! Είστε ήδη ο τρίτος δημοσιογράφος που μου τηλεφωνεί. Με πήραν τηλέφωνο και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα. Νοίκιαζα ένα βαν, ήρθαν δύο άντρες που απάντησαν στην αγγελία και είπαν ότι πήγαιναν στο Δυρράχιο της Αλβανίας. Κάναμε συμβόλαιο και δεν είχα ιδέα ότι θα πήγαιναν στην Ελλάδα, μέχρι που μου έστειλαν φωτογραφίες του βαν από τα ελληνικά Μέσα. Με εξαπάτησαν! Θα δώσω στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες εάν επικοινωνήσει μαζί μου, αν και πιστεύω ότι τις έχει ήδη. Τώρα το πρώτο μου μέλημα είναι πως θα επιστρέψω το όχημα», είπε ο ιδιοκτήτης.

Όπως γράφει το εν λόγω ρεπορτάζ η ελληνική αστυνομία ερεύνησε και αφαίρεσε τα οχήματα με τα οποία έφτασαν στην Αθήνα οι οπαδοί της Ντιναμό. Συνολικά 20 οχήματα και τέσσερα βαν ήταν σταθμευμένα κοντά σε βενζινάδικο. Η απομάκρυνση των οχημάτων με κροατικές πινακίδες ξεκίνησε τα ξημερώματα και κράτησε μέχρι το μεσημέρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0