Football Talk

Προκαλεί ο δικηγόρος Κροατών: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»

Προκαλεί ο δικηγόρος Κροατών: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»

Σε προκλητικές δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος των Κροατών που έκαναν… επέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός οπαδού της ΑΕΚ.

Ο δικηγόρος των Κροατών, Νταβορίν Κάρατσιτς, μετά από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια προέβη σε μία άκρως προκλητική ανάρτηση σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο δικηγόρος των Κροατών χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τους οπαδούς της ΑΕΚ «αποβράσματα, σκουπίδια και ναρκομανείς…».

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια. Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο», είπε μεταξύ άλλων ο Κάρατσιτς.

Η συνεχεία της ανάρτησής του:

«Δεν αποκηρύσσω τα αδέρφια μου.

Αν το δούμε από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, ναρκομανείς-αριστεριστoί-αναρχικοί αποβράσματα, που για δεκαετίες μαχαίρωσαν άλλους με μαχαίρια, πετούσαν μολότοφ και ποδοπατούσαν στα κεφάλια.

Το να θρηνείς για τέτοιους είναι σαν να θρηνείς για τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που κάποτε έπεσαν πάνω στις Συριακές Τίγρεις ή τον Βάγκνερ στη Συρία.Ένα είναι βέβαιο, το γεγονός σίγουρα δεν έγινε όπως το αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ, γιατί τα ΜΜΕ το αναφέρουν πάντα λανθασμένα.

Παρεμπιπτόντως, όλοι οι οπαδοί της Ντιναμό που τραυματίστηκαν, τραυματίστηκαν από επιφανειακά μαχαιρώματα.

Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν ένας αναρχικός επιδείκνυε μαχαίρι σε μια προσπάθεια να σφάξει έναν από τους δικούς μας, και αφού εξουδετερώθηκε, έλαβε χτύπημα με μαχαίρι στο άκρο, μόνο που τα μπέρδεψε με την ανατομία, οπότε πήγε στραβά. Αυτό συνέβαινε παλαιότερα, έτσι ώστε αυτός που ήθελε να σφάξει, αφού έχανε το μαχαίρι, λάμβανε ένα εκπαιδευτικό κόψιμο στα άκρα.

Όποιος έχει βρεθεί στον κόσμο των οπαδών ξέρει ότι οι BBB πάνε παντού, είτε πάνε στο γήπεδο είτε όχι. Οι αναρχικοί το γνώριζαν αυτό, οπότε τα παιδιά, οπλισμένα με μαχαίρια, περίμεναν εκείνο το βράδυ. Υπάρχουν μάλιστα πλάνα με αναρχικούς να κάνουν κύκλους γύρω από το γήπεδο.

Αυτό που ήθελαν είναι αυτό που πήραν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0