Football Talk

Η ΑΕΚ δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη και τους τρεις τραυματίες

Η ΑΕΚ δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη και τους τρεις τραυματίες

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισκέφτηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο και επικοινώνησε με την οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας εκφράζοντας την επιθυμία να αναλάβει τα έξοδα για την κηδεία του.

Ο Γιώργος Κοσμάς και η Ανθή Παπακώστα επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο την μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη και τους τρεις τραυματίες οπαδούς της ΑΕΚ που νοσηλεύονται επίσης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν με την μητέρα του Μιχάλη που συνοδεύεται με καρδιολογικές ενοχλήσεις (διαψεύδεται ότι έχει υποστεί έμφραγμα).

Εκτός από τα συλλυπητήρια εξέφρασαν στην ίδια και στον αδερφό του Μιχάλη την πρόθεση της ΠΑΕ να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως η μητέρα και ο αδελφός του Μιχάλη, θέλουν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα καθώς επιθυμούν να κάνουν κάτι τελευταίο για τον Μιχάλη τους, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

 Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε μήνυμα του του προέδρου της Ένωσης, κ. Μελισσανίδη πως στο επόμενο διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δείξει την συμπαράσταση τους με άλλους πρόσφορους τρόπους σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Τόσο στην μητέρα και τον αδελφό του Μιχάλη όσο και στους τραυματίες και στους συγγενείς τους, από την πλευρά της ΑΕΚ δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις για να μη συμβούν όσα συνέβησαν, αλλά τονίστηκε πως δεν ήταν στο χέρι τους μετά από ένα σημείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τους δήλωσε πως είναι στην διάθεση τους συνεχώς για οτιδήποτε χρειαστούν άπαντες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0