Football Talk

Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια της ΑΕΚ - Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Champions League»

Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια της ΑΕΚ - Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Champions League»

Το BN Sports βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου του Γιοβάνοβιτς μαζί με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ στα προκριματικά του Champions League. Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στην συνεντέυξη Τύπου του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα απέναντι στην Μαρσέιγ την Τετάρτη (09/08) για τα προκριματικά του Champions League:

Για το πόσο πιστεύει στην πρόκριση: «Ένας πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Η Μαρσέιγ είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει βίντεο της συγκεκριμένης ομάδας. Θα κοιτάξουμε τι θα μας πει ο προπονητής και θα παλέψουμε όλοι μαζί για τη νίκη».

Για το αν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την είσοδο σε ομίλους τους κάνει να παίξουν πιο ελεύθερα: «Νομίζουμε ότι έχουμε μια ικανή ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να κυνηγήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Champions League».

Για τον άδικο χαμό του οπαδού της ΑΕΚ: «Δυστυχώς είναι θλιβερό αυτό που συνέβη. Θα ήθελα να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και κουράγιο στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μακάρι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

Για τους παίκτες της Μαρσέιγ που πρέπει να δώσει προσοχή: «Είδαμε διάφορα βίντεο από τον αντίπαλο. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους βάλουμε δύσκολα».

Για την στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας: «Οι φίλαθλοί μας δεν μας άφησαν ποτέ. Μας βοηθούν να βγάλουμε το 100% στον αγωνιστικό και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».

 Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0