Football Talk

Μαρτυρίες - σοκ στο BN Sports: «Ήρθαν για να σκοτώσουν, επιτέθηκαν απ' όλες τις μεριές!»

Μαρτυρίες - σοκ στο BN Sports: «Ήρθαν για να σκοτώσουν, επιτέθηκαν απ' όλες τις μεριές!»

Το BN Sports βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον τόπο που εκτυλίχθηκαν τα τραγικά γεγονότα της 7ης Αυγούστου με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη. Οι κάτοικοι της περιοχής καθώς και αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στο σημείο την ώρα της εισβολής των Κροατών μοιράστηκαν τα όσα είδαν.  

Σχετικά Άρθρα

Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (7/8) μπροστά στα μάτια τους. Έντρομοι παρακολουθούσαν τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κάνουν επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον απολογισμό από τα επεισόδια να είναι τραγικός.

aek1_3.jpg

Ο 29χρονος Μιχάλης Κ. δέχθηκε μαχαιριές και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, με τους μάρτυρες του στυγερού αυτού εγκλήματος να μοιράζονται το τι βίωσαν.

«Το παιδί το είχαν μαχαιρώσει σε πολλά σημεία. Αρχικά προσπάθησαν να τον κρύψουν και έφτασε μέχρι το σημείο στο οποίο είναι τώρα τα κασκόλ σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φώναξαν το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, το ίδιο και η αστυνομία, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.»

Άλλοι κάτοικοι περιγράφουν το πως είδαν έντρομοι τους χούλιγκαν της Ντιναμό να προσεγγίζουν το σημείο στο οποίο έγινε η συμπλοκή, λίγα λεπτά πριν το μοιραίο γεγονός.

«Ήρθαν από διάφορα σημεία, ήταν συντονισμένοι και προσέγγισαν από τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, όπως η στάση του Περισσού, την Νέα Ιωνία, από τη Γέφυρα ανάμεσα σε πλατεία και εκκλησία.»

«Ήταν αποφασισμένοι και συντονισμένοι. Είχαν σκοπό να σκοτώσουν κάποιον και είχαν Έλληνες συνεργούς γιατί ακούστηκαν ελληνικά. Επίσης φάνηκε πως ήξεραν καλά τα κατατόπια εδώ»

νεα_φιλ.jpg

Παραλίγο να θρηνήσουμε ακόμα ένα θύμα όταν μια 13χρονη δέχθηκε ένα σοβαρό χτύπημα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν και για αυτό το περιστατικό, λέγοντας:  

«Το κοριτσάκι το οποίο νοσηλεύεται δέχθηκε μία πέτρα στο κεφάλι μέσα στα επεισόδια. Έπεσε και χτύπησε ακόμα χειρότερα»

Όλη η περιοχή είναι βυθισμένη στο πένθος. Όπου και να γυρίσεις υπάρχουν θλιμμένα πρόσωπα για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας με τον κόσμο της «Ένωσης» να αφήνει λουλούδια και κεριά στο σημείο που κείτονταν αιμόφυρτος ο άτυχος 29χρονος έως ότου έρθει το ασθενοφόρο.

Η Νέα Φιλαδέλφεια θρηνεί και μαζί θρηνεί όλη η Ελλάδα, ένα ακόμα θύμα στυγνής οπαδικής βίας.

νεαφιλ.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0