Football Talk

ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτο ματς το Ντινάμο Ζάγκρεμπ- ΑΕΚ, η ρεβάνς στην OPAP Arena - Δείτε τις ημερομηνίες

ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτο ματς το Ντινάμο Ζάγκρεμπ- ΑΕΚ, η ρεβάνς στην OPAP Arena - Δείτε τις ημερομηνίες

Αναβολή στην αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τα σκληρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο έναν 29χρονο. 

Σχετικά Άρθρα

Το ματς στην OPAP Arena μεταξύ της «Ένωσης» και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League (8/8) αναβάλλεται και μετατίθεται για τις 15 Αυγούστου στην Κροατία, σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της UEFA. Η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε το ότι η ρεβανς θα διεξαχθεί στην OPAP Arena με την ημερομηνία να αποφασίζεται πως θα είναι η 19η Αυγούστου και ώρα 21:45. 

Τα γεγονότα της Δευτέρας (7/8) με τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, οδήγησαν στην άμεση λήψη μέτρων από την πλευρά της ΠΑΕ

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», με ανακοίνωσή της, έδειξε ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τους ανθρώπους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τονίζοντας παράλληλα πως μερίδιο ευθύνης φέρει και η ελληνική αστυνομία καθώς θα έπρεπε να έχει λάβει προληπτικά μέτρα πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια.

Από την άλλη, η ΕΛ.ΑΣ., έδωσε στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το περιστατικό της άγριας συμπλοκής των οπαδών, με τους συλληφθέντες να ανέρχονται στους 98 τη στιγμή που υπάρχουν υποψίες πως οι οργανωμένοι οπαδοί που ταξίδεψαν από την Κροατία ανέρχονται στους 100!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0