Football Talk

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνους τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Αστυνομία για ό,τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνους τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Αστυνομία για ό,τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Διαβάστε για τη στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρωϊνή σύσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια - Τι είπε ο αντιπρόεδρός της, Γιώργος Κοσμάς.
Ξεκάθαρη και απόλυτη η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη σύσκεψη της Τρίτης (8/8) για τα μέτρα ασφαλείας του βραδινού αγώνα ΑΕΚΝτιναμό Ζάγκρεμπ! Στο ξεκίνημα αυτής, ο αντιπρόεδρος της, Γιώργος Κοσμάς, ζήτησε να γίνει μία δήλωση από πλευράς ΠΑΕ, μέσω της οποίας απέδωσε ξεκάθαρες ευθύνες στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Ελληνική Αστυνομία, για όσα θλιβερά έγιναν το βράδυ της Δεύτερας (7/8) στη Φιλαδέλφεια:

«Αυτή τη στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να ξεκινάμε και να συμμετέχουμε σε μία σύσκεψη στην οποία είναι παρόντες και άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θρηνούμε την απώλεια ζωής φίλου της ΑΕΚ και όσα έγιναν χθες».

Από πλευράς ΑΕΚ, μέσω του Γιώργου Κοσμά τονίστηκε επίσης πως:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί ότι τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι απόλυτα υπεύθυνη γι’ όσα έγιναν χθες, καθώς είναι δεδομένο ότι γνώριζαν για τους 150 και πλέον οπαδούς τους που είχαν ξεκινήσει από την Κροατία για την Αθήνα. Ενδεχομένως να γνώριζαν και για τις προθέσεις τους. Δεν πληροφόρησαν κανέναν στη χθεσινή απογευματινή σύσκεψη, παρά μόνο να μας είπαν ότι υπήρχαν φόβοι ότι περίπου 30 άτομα θα είχαν εισιτήρια και θα επιχειρούσαν να μπουν στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΚ θεωρεί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ απόλυτα υπεύθυνη για την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της. Θα μπορούσε να μας είχε ενημερώσει. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έγινε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γι’ αυτό και η ΑΕΚ τη θεωρεί έναν από τους δυο υπευθύνους για όσα έγιναν χθες.
Δεύτερος υπεύθυνος είναι η Αστυνομία, η οποία επέτρεψε σε αυτό το κομβόι να διασχίσει όλη την ελληνική επικράτεια και να φτάσει στην Αθήνα. Τους επέτρεψε να κάνουν πράξη το οργανωμένο ραντεβού τους με άλλους εγκληματίες άλλη ελληνικής ομάδας και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ελληνική αστυνομία, είναι», σύμφωνα με την τοποθέτηση του Γιώργου Κοσμά εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ «οι υπεύθυνοι για όσα έγιναν».

Επίσης, η πλευρά της ΑΕΚ τόνισε και υπενθύμισε, ότι στην απογευματινή σύσκεψη της 7ης Αυγούστου, χωρίς καν να έχει την απόλυτη πληροφόρηση για το κομβόι, προειδοποίησε την ελληνική αστυνομία για πιθανή παρουσία Κροατών στη Φιλαδέλφεια! Μία προειδοποίηση η οποία και αγνοήθηκε!

«Δεν γίνεται η ΑΕΚ να συμμετέχει σε σύσκεψη με τους Κροάτες παρόντες», είπε ως κλείσιμο ο Γιώργος Κοσμάς και εκεί η ΑΕΚ αποχώρησε από τη σύσκεψη η οποία πραγματοποιείται στην αίθουσα Τύπου της Νέας Φιλαδέλφειας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0