Football Talk

Novi Cup: Μοιραίος ο Καστάνιο, και στον τελικό ο Βόλος (6-5 τον Αστέρα) μέσω της «ρώσικης ρουλέτας»! (video)

Novi Cup: Μοιραίος ο Καστάνιο, και στον τελικό ο Βόλος (6-5 τον Αστέρα) μέσω της «ρώσικης ρουλέτας»! (video)
Με ήρωα τον Συμεών Παπαδόπουλο (τερματοφύλακας του Βόλου), η αρμάδα του Κώστα Μπράτσου έκαμψε την αντίσταστη του Αστέρα Τρίπολης (6-5 στ απέναλτι, 1-1 η κανονική διάρκεια) και θα πάιξει στον τελικό του φιλανθρωπικού χαρακτήρα, Novi Cup, με τον Παναιτωλικό. Υπέπεσε σε πέναλτι και έχασε το κρίσιμο ο Καστάνιο των Αρκάδων.
Πιο κλειστό, με περισσότερη τακτική και σκληρά μαρκαρίσματα ήταν το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στο Πανθεσσαλικό για το Novi Cup, με τους οικοδεσπότες του Βόλου να χρειάζονται τη διαδικασία των πέναλτι και τον τερματοφύλακά τους για να βρεθούν εκείνοι στον τελικό (απέναντι στον Παναιτωλικό) και να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τον Βόλο να έχει κυρίως την άκαρπη κατοχή και τον Αστέρα το γκολ με τον Μάντζη.
Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού, βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή στο 22' και εκμεταλλεύτηκε το άγγιγμα του Κρέσπι (από σέντρα του Καρμόνα) για να βάλει μπροστά τους Αρκάδες.

Μετρημένα τα... κουκιά και στο δεύτερο μέρος με τον Τρουιγιέ να μετατρέπει σε γκολ το αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής για παράβαση του Καστάνιο και να φέρνει το ματς στα ίσα στο 71'.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Βόλος είχε τον Συμεών Παπαδόπουλο όπου τον χρειάστηκε (2 αποκρούσεις) και με 6-5 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0