Football Talk

Ρόι Κιν για Ράις: «Πλήρωσαν υπερβολικά πολλά, δεν αξίζει 100 εκατομμύρια λίρες!»

Ρόι Κιν για Ράις: «Πλήρωσαν υπερβολικά πολλά, δεν αξίζει 100 εκατομμύρια λίρες!»

Ο Ροί Κιν δεν «μασάει τα λόγια του» και αυτή τη φορά τα έβαλε με την Άρσεναλ ισχυριζόμενος ότι δεν άξιζε να δώσει 100 ελατομμύρια λίρες για την μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις.

Ο Ράις ήρθε από την Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ για το ποσό – ρεκόρ των 105 εκατομμυρίων λιρών νωρίτερα το καλοκαίρι με όλους να παραλυρούν για μια από τις «μεταγραφές της χρονιάς».

Ο θρύλος της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, βρίσκεται αντίθετος στην εν λόγω λογική. Επαίνεσε την αθλητικότητα του Ράις, όμως το ποσό που έδωσαν για την απόκτησή του οι «κανονιέρηδες» δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ITV, πριν από τον αγώνα του Community Shield μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι:

«Προφανώς θα περικλείεται από καλύτερους παίκτες, διαφορετικές απαιτήσεις. Εάν επρόκειτο να παίξει λίγο πιο ψηλά στο γήπεδο, θεωρώ πως έχει σίγουρα την ποιότητα όσον αφορά να δέχεται περισσότερες μπάλες και να μπορεί να σκοράρει, έχει σαφώς αυτή τη σωματική δύναμη, μπορεί να μπει μέσα στην εστία. Αλλά έχουν δώσει προφανώς υπερβολικά πολλά για να τον αποκτήσουν. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση 100 εκατομμύρια λίρες! Είναι πολύ καλός παίκτης. Θα μάθουμε όμως σίγουρα, στα επόμενα ένα – δύο χρόνια πόσο καλός είναι ο Ντέκλαν. Είναι εκεί κάθε εβδομάδα, είναι ένα δυνατό αγόρι. Έχουμε μιλήσει για την αθλητικότητά του, κάτι που έλειπε από την Άρσεναλ τους τελευταίους ένα – δύο μήνες. Έχει αυτή την τοπ ποιότητα, να βλέπει την πάσα και να σκοράρει 9 ή 10 γκολ; Σύντομα θα το ανακαλύψουμε.»

Για κάποιον που δεν άξιζε τόσα λεφτά πάντως, σίγουρα τον εκθείασε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0