Football Talk

Ντόρτμουντ – Άγιαξ 3-1: Φιλικό υψηλών... προδιαγραφών με νικητές τους Βεστφαλούς! (video)

Ντόρτμουντ – Άγιαξ 3-1: Φιλικό υψηλών... προδιαγραφών με νικητές τους Βεστφαλούς! (video)

Τα φιλικά συνεχίζονται και κάθε άλλο παρά ανιαρό είναι το περιεχόμενό τους. Αγώνες υψηλού επιπέδου με θέαμα και ζωηράδα. Ένας τέτοιος αγώνας ήταν και η αναμέτρηση μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγιαξ την Κυριακή (06/08) με δύο γκολ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο και τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν της ολλανδικής ομάδας με το τελικό 3-1.

Το Σάββατο (06/08) αναμετρήθηκαν η Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ σε ένα φιλικό ματς στο Signal Iduna Park με την γερμανική ομάδα να επικρατεί με 3-1.

Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Γιούλιαν Μπραντ. Με ασίστ του Ματς Χούμελς, ο Γερμανός μέσος με το δεξί του πόδι στέλνει από το κέντρο της εστίας την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία.

Ούτε ένα λεπτό δεν πέρασε και η ομάδα του Μορίς Στέιν απαντά στο 7’ με την κεφαλιά του Μπράιν Μπρόμπι από το κέντρο της εστίας στην κάτω δεξιά γωνία, ύστερα από σέντρα του Στίβεν Μπέρχβαϊν.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με ένταση και γρήγορο ρυθμό με αρκετά φάουλ να συμβαίνουν και ευκαιρίες να υπάρχουν και για τις δύο ομάδες. Το τρίτο γκολ της βραδιάς προήλθε από τον Φίλιξ Νμέκα, ύστερα από ασίστ του Σεμπαστιάν Αλέ, σουτάροντας με το δεξί του πόδι από το κέντρο της εστίας στην κάτω δεξιά γωνία στο 54’.

Ξεκάθαρος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γερμανός μέσος, μιας και στο 60’ βρίσκει εκ νέου στόχο από το κέντρο της εστίας με το δεξί του πόδι σουτάρωντας κατευθείαν στο κέντρο του τέρματος, αυτή τη φορά με ασίστ του Ραμί Μπενσεμπαΐνι.

Ο Άγιαξ προσπάθησε αρκετές φορές να επανέλθει, όμως η Ντόρτμουντ αποδείχθηκε ανώτερη με το τελικό 3-1 να προδίδει την υπεροχή της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0