Football Talk

Ραπίνο: «Ευγνώμων που ήμουν μέρος μιας γενιάς που βελτίωσαν το παιχνίδι»

Ραπίνο: «Ευγνώμων που ήμουν μέρος μιας γενιάς που βελτίωσαν το παιχνίδι»

Η Μέγκαν Ραπίνο αποχαιρέτησε με «πικρό» τρόπο το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και την εθνική της ομάδα.

Η Σουηδία «σόκαρε» την παγκόσμια πρωταθλήτρια ΗΠΑ, αποκλείοντάς την στα πέναλτι για να κερδίσει μία θέση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Στα 38 της χρόνια, η Μέγκαν Ραπίνο είχε δηλώσει πριν την έναρξη της διοργάνωσης ότι αυτό θα αποτελούσε το τελευταίο της τουρνουά με την εθνική της ομάδα.

Η Αμερική αποκλείστηκε για ένα χιλιοστό, η ίδια έχασε πέναλτι, αλλά στις δηλώσεις της η Ραπίνο κρατά μόνο τα ευχάριστα από την παρουσία της στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η αρχηγός των ΗΠΑ:

«Αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων που έπαιξα τόσο καιρό, που ήμασταν τόσο επιτυχημένες όσο ήμασταν και που ήμουν μέρος μιας γενιάς παικτριών που αναμφίβολα άφησαν το παιχνίδι καλύτερο από ό,τι το βρήκαν.

Το να είμαι σε θέση να παίξω ένα τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και μια τελευταία σεζόν στο NWSL και να φύγω με τους δικούς μου όρους είναι απίστευτα ξεχωριστό.

Θα εκτιμώ για πάντα τις φιλίες και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το παιχνίδι και είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη για μια τελευταία βόλτα με την Εθνική ομάδα και τη Reign.
»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0