Football Talk

Τρέλα για τον Μέσι: Συλλαμβάνονται όποιοι προσπαθούν να τον πλησιάσουν! (video)

Τρέλα για τον Μέσι: Συλλαμβάνονται όποιοι προσπαθούν να τον πλησιάσουν! (video)

Φανατικοί φίλαθλοι του Λιονέλ Μέσι που προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, είτε συνελήφθησαν, είτε κατέληξαν να χάνουν τη… δουλειά τους.

Η φρενίτιδα για τον Λιονέλ Μέσι από τότε που μετακόμισε στο Μαϊάμι για το MLS καλά κρατεί.

Το αποκορύφωμα αυτού του παροξυσμού ήταν ένας εργαζόμενος της εταιρείας καθαρισμού που φροντίζει αθλητικούς χώρους και αυτόν της Ίντερ Μαϊάμι να χάνει τη δουλειά του επειδή ζήτησε αυτόγραφου του Αργεντίνου σταρ.

«Έπρεπε να καθαρίσω τα μπάνια στον τομέα όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς, ήμουν εκεί έξω όταν έφτασε το λεωφορείο και όλοι οι παίκτες βγήκαν έξω. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι. Του φώναξα 'ε, παγκόσμιε πρωταθλητή!' Γύρισε να κοιτάξει. Σήκωσα τη φανέλα της στολής μου και είχα κάτω τη φανέλα της Αργεντινής και έναν μαρκαδόρο. Μου έδωσε το αυτόγραφό του, ήρθε αμέσως η ασφάλεια, με έβγαλαν και με απέλυσαν από τη δουλειά μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο», είπε ο υπάλληλος στην εφημερίδα La Nacion της Αργεντινής.

Το επόμενο ακραίο περιστατικό έλαβε χώρα πριν τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι στο Ντάλας. Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στο Τέξας και με πούλμαν μετακινήθηκαν από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο. Εκεί πολλοί φίλαθλοι περίμεναν τον Μέσι με τους σεκιούριτι να τους εμποδίζουν. Ένας όμως κατάφερε να περάσει με αποτέλεσμα να συλληφθεί αμέσως.

«Ήταν μια μοναδική ευκαιρία, μεγάλωσα όλη μου τη ζωή παρακολουθώντας τον. Έζησα το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν άλλος Αργεντινός. Φοβήθηκα πολύ, φοβήθηκα. Μου έδειξαν το τέιζερ, δεν έγινε τίποτα», δήλωσε στο ESPN, όταν αφέθηκε ελεύθερος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0