Football Talk

Η ιστορία συνεχίζεται: Βασικός στην πρεμιέρα ο Γιαννούλης, 3η φορά με τη Νόριτς, ξανά με άλλον προπονητή!

Η ιστορία συνεχίζεται: Βασικός στην πρεμιέρα ο Γιαννούλης, 3η φορά με τη Νόριτς, ξανά με άλλον προπονητή!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Championship, ο Δημήτρης Γιαννούλης μαθαίνει πως βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς για την αναμέτρηση με τη Χαλ. Η ιστορία συνεχίζεται. Για 3η διαδοχική σεζόν βρίσκεται στα «καναρίνια» από την αρχή της χρονιάς, σε όλες ξεκινάει ως βασικός στην πρεμιέρα, και πάλι με διαφορετικό προπονητή.

Ήταν ξεκάθαρο πως ο Ντέιβιντ Βάγκνερ τον υπολογίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη νέα σεζόν. Αυτό έδειξαν τα φιλικά της Νόριτς, αυτό είχε επισημάνει και πριν από μία εβδομάδα το England365, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες της ομάδας του, μαζί με τον Σέιν Ντάφι και τον Νούνιες, που έχουν πάρει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τεστ προετοιμασίας.

Πλέον, η «θεωρία» περί… σημαντικότητας του Έλληνα μπακ στη Νόριτς, επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διότι δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της ομάδας του, στο «Κάροου Ρόουντ», απέναντι στη Χαλ.

Ο Γερμανός προπονητής επέλεξε πως ο Γιαννούλης θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, πράγμα που σημαίνει πως και στην 3η διαδοχική σεζόν που ξεκινά τη χρονιά στο Νόριτς, θα είναι στο αρχικό σχήμα στην 1η αγωνιστική της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου.

Το «καλό» τρίτωσε λοιπόν για τον τέως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, με το εντυπωσιακό της υπόθεσης να είναι πως έχει… πείσει, τρεις διαφορετικούς προπονητές. Η πρεμιέρα έγινε κόντρα στη Λίβερπουλ, στην Premier League, η ιστορία συνεχίστηκε πέρυσι, κόντρα στην Κάρντιφ, και η πλήρης επιβεβαίωση της επιρροής του Γιαννούλη στη Νόριτς, πιστοποιείται φέτος.

Εντός έδρας ματς, ξανά βασικός, με τρίτο διαφορετι0κό προπονητή και στόχο το πρώτο γκολ της ομάδας του σε πρεμιέρα και η «παρθενική» νίκη με αυτόν στην ενδεκάδα. Καλή επιτυχία Dimi!

Αναλυτικά, οι «πρεμιέρες» του Δημήτρη Γιαννούλη με τη Νόριτς στην 1η αγωνιστική κάθε σεζόν:

(2023-24) ΝόριτςΧαλ Βασικός, Ντέβιντ Βάγκνερ

(2022-23) ΚάρντιφΝόριτς 1-0 (84’), Ντιν Σμιθ

(2021-22) ΝόριτςΛίβερπουλ 0-3 (90’), Ντάνιελ Φάρκε

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0