Football Talk

Μουντιάλ Γυναικών: Συνεχίζει να... ανατέλλει η Ιαπωνία (3-1 τη Νορβηγία) - Προκρίθηκε αήττητη στους «8»

Μουντιάλ Γυναικών: Συνεχίζει να... ανατέλλει η Ιαπωνία (3-1 τη Νορβηγία) - Προκρίθηκε αήττητη στους «8»
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ιαπωνία με τις εμφανίσεις της στο χορτάρι. Αυτη τη φορά κέρδισε με 3-1 τη Νορβηγία και προκρίθηκε αήττητη στους «8» του Μουντιάλ γυναικών.
Η ξέφρενη πορεία της Ιαπωνίας στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας δεν έχει... σταματημό. Οι εντυπωσιακές Ασιάτισσες, μετά τις εκκωφαντικές εμφανίσεις τους στα παιχνίδια των ομίλων, ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Νορβηγίας στο πρώτο χιαστί, παίρνοντας το εισιτήρια για τα προημιτελικά. Εκεί θα συναντήσουν τη θριαμβεύτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Σουηδία και τις ΗΠΑ.
Οι Γιαπωνέζες ήταν ανώτερες από την αρχή του παιχνιδιού, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από το πρώτο τέταρτο με αυτογκολ της Ένγκεν. Η Ρέιτεν με το ιστορικό 100γκολ των Σκανδιναβών στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα έφερε προς στιγμήν τον αγώνα σε ισορροπία, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι αθλήτριες από τη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» χτύπησαν δις (πέμπτο γκολ από τη Μιγιαζάβα που... σέρνει το χορό) και έκαναν το εμφατικό 4/4 στη διοργάνωση. Η νικήτρια του 1995 Νορβηγία, προσπάθησε μάταια στο φινάλε να ξαναμπει στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0