Football Talk

Άρσεναλ: Πλησιάζει στον Ράγια παρά το ότι δίνει τα μισά από όσα ζήτησε η Μπρέντφορντ!

Άρσεναλ: Πλησιάζει στον Ράγια παρά το ότι δίνει τα μισά από όσα ζήτησε η Μπρέντφορντ!

Πολύ πιο εύκολη στις διαπραγματεύσεις από τη Σαουθάμπτον ή την Μπράιτον αποδεικνύεται η Μπρέντφορντ, η οποία ναι μεν έλαβε ως προσφορά από την Άρσεναλ για τον Νταβίντ Ράγια τα… μισά από όσα ζήτησε, αλλά δεν απέχει πολύ από το να απαντήσει θετικά!  

Πριν από μερικές ημέρες, ο Τόμας Φρανκ αντιλήφθηκε πως ο Νταβίντ Ράγια βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από την Μπρέντφορντ και ξεκαθάρισε πως ο γκολκίπερ του αξίζει 40 εκατομμύρια. Επί της ουσίας, επισήμανε πως με ένα τέτοιο ποσό, οι «μέλισσες» θα έδιναν την συγκατάθεσή τους, ώστε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Άρσεναλ αποφάσισε να μην μπει καν στην διαδικασία να υπολογίσει τις δηλώσεις του, καταθέτοντας την πρώτη της πρόταση για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Πόσα χρήματα περιλάμβανε η προσφορά; Ακριβώς τα… μισά (20 εκατομμύρια), με τους «κανονιέρηδες» να προσφέρουν και τρία ακόμη, ως μπόνους, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Έγινε γνωστό πως η πρόταση απορρίφθηκε από την Μπρέντφορντ, η οποία δεν έμεινε ελαφρώς ικανοποιημένη, αλλά σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal είναι προ των πυλών.

Η Μπρέντφορντ θα κάνει – όπως όλα δείχνουν – πίσω, αν λάβει μία πρόταση που θα «αγγίζει» τα 27-30 εκατομμύρια, και η Άρσεναλ θα συμβιβαστεί με κάτι τέτοιο, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον ιδανικό τερματοφύλακα, για να αισθάνεται και ανταγωνισμό ο Άαρον Ράμσντεϊλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0