Football Talk

ΑΕΚ: Ο Πόνσε που ετοιμάζεται για Αθήνα και η αγωνία για Βίντα

ΑΕΚ: Ο Πόνσε που ετοιμάζεται για Αθήνα και η αγωνία για Βίντα

Τι γίνεται με τη μεταγραφή του Έκι Πόνσε και πότε αναμένεται στη χώρα μας, αλλά και τι συμβαίνει με την αποθεραπεία του Βίντα εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό. Διαβάστε την ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στην ΑΕΚ για να υποδεχθεί τον Εζεκιέλ Πόνσε στην Αθήνα. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) η Ένωση ήταν σε τελικές επαφές με την Έλτσε. Το θέμα της μεταγραφής έχει πάρει το δρόμο του και οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις για τα διαδικαστικά και μάλιστα γίνονται προσπάθειες προκειμένου όλα να έχουν τελειώσει τις επόμενες ώρες και ο Πόνσε να έρθει στη χώρα μας το Σάββατο (5/8).

Στόχος λοιπόν, είναι να ταξιδέψει το Σάββατο ο Αργεντινός στην Αθήνα, την Κυριακή να προπονηθεί για πρώτη φορά στα Σπάτα και να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αν θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τις πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο να είναι σημαντικές.

Στην ευρωπαϊκή  λίστα είναι πάντως ο Ντομαγκόι Βίντα! Ο Κροάτης στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δίνει «μάχη» με το χρόνο προκειμένου να καταφέρει να παίξει στο ματς της Τρίτης με την Ντιναμό στη Φιλαδέλφεια. Και σήμερα (4/8) έκανε αποθεραπεία, με τις προπονήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο να είναι κρίσιμες.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ λοιπόν, είναι κανονικά ο Βίντα. Σε αυτή βρίσκονται 25 ονόματα και δεν είχαμε εκπλήξεις βάσει και των περιορισμών που είχε η ΑΕΚ καθώς έπρεπε να δηλώσει 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη), τέσσερις γηγενείς προερχόμενους από άλλα ελληνικά κλαμπς και τέσσερις γηγενείς της ΑΕΚ. Εκτός έμειναν ο Αραούχο με τον Φερνάντες που είναι τραυματίες, οι Ραντόνια και Πήλιος καθώς και οι νεαροί νεαποκτηθέντες Γεμπόα και Λαμαράνα.

Συγκεκριμένα στη λίστα για τα δύο πρώτα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ μπήκαν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Πώς διαμορφώνεται η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ σε κατηγορίες:

Ξένοι (κοινοτικοί ή μη): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Γηγενείς από άλλους ελληνικούς συλλόγους: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος.

Γηγενείς από ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γκίνης, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0