Football Talk

Τερζής: «Μας βοήθησαν οι αλλαγές, η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα»

Τερζής: «Μας βοήθησαν οι αλλαγές, η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα»
Στη διάθεση που έδειξαν οι αθλητές του στο δεύτερο μέρος και τις αλλαγές που βοήθησαν, στάθηκε ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση του Άρη επί της Αραράτ.
Αφού πρώτα παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε άγχος στο πρώτο ημίχρονο και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο μέρος και ήρθε η πρόκριση, στις δηλώσεις του στη NOVA.

Ααναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Θέλαμε τη νίκη. Θέλαμε τη πρόκριση. Φάνηκε το άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκαμε πάρα πολυ καλά. Δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ. Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Η νίκη είναι δίκαιη. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα, εδώ στο γήπεδο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, πρέπει να δέσουμε μέσα από τη δουλειά. Θέλουμε μέσα από τη προπόνηση να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Για το αν είδε πράγματα τα οποία ήθελε: «Κρατήσαμε καλύτερα τη μπάλα σήμερα. Δε το είχαμε κάνει εκεί. Ψάξαμε τη τοποθέτηση που θέλαμε, βρήκαμε τις αποστάσεις στο β’ ημίχρονο. Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να πετύχουν γκολ, να πάρουν τη πρόκριση».

Για τα παιχνίδια με τη Ντινάμο που έρχονται: «Είναι δύσκολη ομάδα. Η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα. Από αύριο θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο της επόμενης Πέμπτης. Είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα στη χώρα της, που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το μυαλό μας ήταν εδώ απόψε και θα δούμε τα άλλα από αύριο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0