Football Talk

Σαβέριο: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Σαβέριο: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»
Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Κίκε Σαβέριο στις δηλώσεις του μετά την νίκη-πρόκριση του Άρη, τονίζοντας ωστόσο πως οι «κίτρινοι» πρέπει να δουέψουν πολύ περισσότερο.
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άλλαξε τις συνθήκες. Ο Κίκε Σαβέριο έκανε τη... διαφορά στην νίκη-πρόκριση του Άρη επί της Αραράτ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference league, μιλώντας μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της NOVA

Για το πως έζησε το παιχνίδι: «Κάθε φορά που παίζω προσπαθώ να βοηθάω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί το πιο σημαντικό ήταν η πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα τα ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δύσκολα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά τώρα για το επόμενο παιχνίδι».

Για την αυτοπεποίθηση που αποκτά ο Άρης από τη νίκη: «Σίγουρα το να περάσεις και με τον τρόπο που πέρασες, ειδικά στην Ευρώπη σου δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω».

Για την Ντινάμο Κιέβου που θα βρει ο Άρης στην επόμενη φάση: «Έχουν ιστορία, ποιότητα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να το δούμε ως μια επιπλέον πρόκληση γιατί το να παίζεις ματς με τέτοιους ποιοτικούς αντιπάλους αποτελεί έξτρα πρόκληση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0