Football Talk

Προκριματικά Europa Conference League: Ζορίστηκε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά τα κατάφερε – Χαλαρή η Μπριζ περνάει στην επόμενη φάση

Προκριματικά Europa Conference League: Ζορίστηκε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά τα κατάφερε – Χαλαρή η Μπριζ περνάει στην επόμενη φάση

«Σκούρα τα βρήκε» ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Βοϊβοντίνα, όμως ο τρίτος γύρος των προημιτελικών τον περιμένει επικρατώντας με 2-1. Η Μπριζ μπορεί να έχασε (1-0), όμως η νίκη της στον πρώτο αγώνα της επέτρεψε να περάσει και να μην… ακουμπήσει.

Στη ρεβάνς το πλεονέκτημα θα μπορούσε να το πάρει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες, όμως ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε στο ύψος του και πήρε την πρόκριση (1-2), ακόμη και αν ίδρωσε για να την αποκτήσει. Η Μπριζ από την άλλη επαναπαύθηκε στην νίκη του πρώτου ματς ξέροντας πως η αντίπαλος της δεν μπορεί να την φτάσει. Της επέτρεψε να κερδίσει αυτή τη φορά (1-0), ενώ εκείνη έχει ήδη φύγει για τον τρίτο γύρο.

Η κυπριακή ομάδα μπήκε δυναμικά ανοίγοντας το σκορ στο 27’. Η παράλληλη μπαλιά του Τσέμπακ από τα αριστερά βρήκε τον Σαρφό, ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βοϊβοντίνα δεν άργησε να του το ανταποδώσει, όταν στο 37’ ο Ζούκιτς επιχείρησε διαγώνιο σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Ντβάλι και να καταλήγει στην εστία του Κάρεσιτς.

Άργησε ο ΑΠΟΕΛ να πάρει μπρος, όμως στο 74’ «σφράγισε» την πρόκρισή του με το πέναλτι του Γιώργου Εφραίμ.

Η Μπριζ από την άλλη, έχοντας πάρει ήδη το πρώτο ματς με «3άρα» δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα, αφήνοντας χώρο στην Άαρχους να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 3ο λεπτό με τον Φέλιξ Μπέιμο.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΠΟΕΛ με την Ντίλα Γκόρι και για την Μπριζ η νικήτρια του αγώνα ΝτάντλακΑκουέρι την Πέμπτη 10/08.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων (21:00, 21:15):

Ανταναντεμίρσπορ – Κλουζ 2-1

Ζίλινα – Γάνδη 2-5

Ντρίτα – Βικτόρια Πλζεν 1-2

Τίρανα – Μπεσίκτας 0-2

Χάμαρμπι - Τβέντε 1-1 (παρ.)

Ριέκα – Ντουκαγκίνι 6-1

Χιμπέρνιαν – Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες 6-1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0