Football Talk

Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα του Σωτήρη ΑΛεξανδρόπουλου. Ο διεθνής χαφ ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες την Πέμπτη (03/08) και στις πρώτες του δηλώσεις, στάθηκε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας μέσος:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Νιώθω πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και να το ευχαριστηθώ όπως κάνω πάντα.»

Για τους στόχους του: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να είμαι υγιής, να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ στις προπονήσεις και τους αγώνες αλλά και για τους ομαδικούς μας στόχους. Θέλω να είμαι στην Εθνική ομάδα και να αγωνίζομαι όσο περισσότερο μπορώ».

Για τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Οι συμπαίκτες μου έχουν κάνει ήδη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εγώ ήρθα τώρα να βοηθήσω, να ενσωματωθώ άμεσα με την ομάδα και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη που είναι σημαντικό για την ομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να δείξω την αγάπη την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο με την καθημερινότητα μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0