Football Talk

Ολυμπιακός: «Προβάρει» τα... ερυθρόλευκα ο Αλεξανδρόπουλος!

Ολυμπιακός: «Προβάρει» τα... ερυθρόλευκα ο Αλεξανδρόπουλος!
Παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γίνει ο διεθνής Έλληνας μέσος που επαναπατρίζεται μετά από μια σεζόν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μετά τους Ιμπόρα, Κίνι, Φρέιρε και Πορόσο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από ακόμα μια μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Έλληνα μέσου, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο με τον ίδιο τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός με την προοπτική να μετακομίσει στον Πειραιά και την συμφωνία να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. 

Με αυτή τους την κίνηση οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ αποκτώντας έναν από τους καλύτερους στην ηλικία του ποδοσφαιριστές της χώρας για τον οποίο το περσινό καλοκαίρι η Σπόρτινγκ έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Παναθηναικό

Ο Αλεξανδρόπουλος που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναικού, έπαιξε πέρσι 13 φορές με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό όχι μόνο την φετινή σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια. Κι αυτό γιατί στον Πειραιά πιστεύουν πολύ το συγκεκριμένο πρότζεκτ ποδοσφαιριστή και στοχεύουν να τον κρατήσουν στην ομάδα όποια και αν είναι τελικά η συμφωνία με την Σπόρτινγκ. 

Την ίδια οι μηχανές σε ότι αφορά τα μεταγραφικά δουλεύουν στο φουλ, με τον Αντόνιο Κορδόν να κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα για την απόκτηση επιθετικού και εξτρέμ με τις εξελίξεις να προσδιορίζονται σύντομα και σε αυτές τις υποθέσεις.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0