Football Talk

Μέσι: Ο αποκλεισμός της Αργεντινής ήρθε ως … εκδίκηση του Λίο για την Γάμιλα Ροντρίγκες! (photos)

Μέσι: Ο αποκλεισμός της Αργεντινής ήρθε ως … εκδίκηση του Λίο για την Γάμιλα Ροντρίγκες! (photos)

Το γυναικείο τμήμα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, η Γιάμιλα Ροντρίγκες έμεινε να κλαίει με λυγμούς και ο κόσμος θεωρεί ότι ο Μέσι δικαιώθηκε κι εκδικήθηκε, παρά την αποτυχία της «αλμπισελέστε».

Η Αργεντινή ηττήθηκε 2-0 και από την Σουηδία, το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ν’ αποχαιρετήσει από τη φάση των γκρουπ το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Μάλιστα, το σύνολο του Πορτάνοβα δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη στον όμιλο, αφού είχε ηττηθεί και από την Ιταλία (1-0), ενώ, είχε μείνει στο 2-2 απέναντι στην Νότια Αφρική που έγραψε ιστορία και πέρασε στα νοκ-άουτ.

Το «αντίο» της «αλμπισελέστε» στη φετινή διοργάνωση, από τόσο πρώιμο στάδιο, θεωρήθηκε από τον κόσμο ως… η θείαδίκη του ΛιονέλΜέσι προς την ΓιάμιλαΡοντρίγκες!

Η 25χρονη επιθετικός δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα της πατρίδας της και με τη λήξη του ματς απέναντι στο σύνολο της Σκανδιναβίας, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει με λυγμούς. Κι όμως, ο κόσμος δεν «δάκρυσε» μαζί της. Ίσα – ίσα, το έθνος της Αργεντινής καταφέρεται εναντίον της.

Πρόκειται για αθλήτρια που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω της στάσης που επιδείκνυε απέναντι στον Λίο. Στα δύσκολα χρόνια του Μέσι όποτε προσπαθούσε να πετύχει κάτι σημαντικό για την «αλμπισελέστε», η Γιάμιλα Ροντρίγκες εκφραζόταν με απέχθεια για εκείνον, δεν τον συμπάθησε ποτέ και μάλιστα, στο αριστερό της πόδι έχει τατουάζ… του ΚριστιάνοΡονάλντο! Και το «χτύπησε» ακριβώς κάτω από την μορφή του ΝτιέγκοΑρμάντοΜαραντόνα!

Η Ροντρίγκες δεν «γλύκανε» ούτε μετά την τεράστια επιτυχία των Αργεντινών στο Μουντιάλ του Κατάρ, το 2022, θεωρώντας πως ήταν ένα τρόπαιο για τον… απατεώνα, όπως χαρακτήρισε, Μέσι, και λιγότερο για την χώρα!

«Δεν σημαίνει ότι μισώ τον Μέσι, απλά μεγαλώνοντας είχα ίνδαλμα και αντλούσα έμπνευση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο» είχε αναφέρει μερικές μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, για να υποστηρίξει την επιλογή για το τατουάζ του CR7. Μάταιος κόπος, όμως…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0